Ai rămas fără bani de concediu? Apelează la un credit rapid!

După o jumătate de an în care ai muncit din zorii zilei și până târziu în noapte, simți nevoia să îți iei câteva zile libere, să îți reîncarci bateriile, pentru că te așteaptă alte câteva luni de muncă asiduă. Ai vrea să te concentrezi, măcar câteva zile, doar pe tine și pe cei dragi din viața ta și, astfel, să uiți de griji și de tot ce te frământă.

Împlinește-ți visul cu Credius

Tocmai de aceea, în ultima vreme, ai pus deoparte, din puținul tău, câțiva bănuți care, la momentul potrivit, să te ajute să te relaxezi câteva zile. Din păcate, însă, cum fiecare dintre noi se confruntă cu probleme care nu pot fi anticipate, te-ai văzut nevoit să folosești banii de concediu (sau mare parte din ei) pentru a rezolva o problemă urgentă.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Așa că, ai ajuns, aici și acum, să visezi cu ochii deschiși la zilele de concediu, care, din păcate, par din ce în ce mai departe. Aici și acum, intervenim noi, cei de la Credius, pentru că noi vrem ca visele tale să nu aștepte, ci să se materializeze în cel mai scurt timp posibil. Iar asta, întrucât timpul tău este important pentru noi.

Tocmai deoarece știm că nu ai timp suficient la dispoziție să alergi după acte sau să intri într-un punct de lucru pentru o simulare, îți oferim credit rapid cu C.I., cu aprobare în cel mai scurt timp – numai 1 ora!

Finanțare maximă în 60 de minute

Contactează-ne și, în cel mult 60 de minute, poți începe să îți faci bagajele, pentru ca, la sfârșitul zilei, să fii acolo unde visai să fii. E atât de simplu. Dacă nu ai timp să vizitezi una din cele peste 50 de filiale Credius, intră pe site, completează formularul online și, cu doar câteva click-uri, poți beneficia, aici și acum, de o finanțare cuprinsă între 400-15.000 de lei.

Nu e nevoie nici de adeverință de salariu, pentru că noi punem accentul pe documente minime, nici să te încadrezi în program, pentru că ne poți contacta 24/24. Ai rate fixe, așa că știi de la bun început cât trebuie să plătești, și, în plus, perioada de finanțare este cuprinsă între 6-60 de luni. La Credius, totul este rapid, accesibil și fără dureri de cap.

Credius, cel mai ieftin credit urgent, disponibil cât ai zice “vreau credit“!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. vlasin daniela spune:

    am nevoie de ajutor

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.