Renovarea apartamentului e mai simpla cu un credit renovare locuinta!

Renovarea locuintei este o necesitate, dar una care poate fi anticipata. De aceea, multi romani au de ales intre doua variante: sa economiseasca vreme de cativa ani sau sa apeleze la creditele bancare. Ideea de renovare a apartamentului suna foarte atractiv, pentru ca transformarile ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atat estetic, cat si functional, insa pretul renovarii unui apartament poate da batai de cap si multe calcule puse pe hartie, care depasesc bugetul initial.

Nu uita ca in cadrul renovarii si modernizarii locuintei, intra de multe ori si dotarea acesteia cu aparate electrocasnice mai performante cu o eficienta energetica superioara si consum mic de energie, care adauga valoare locuintei. Astfel, renovarea unui apartament implica timp si resurse financiare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie tratata cu responsabilitate. Esti pregatit?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cand te-ai hotarat sa schimbi complet fata caminului tau, ai venit la Credius, ai accesat un credit renovare locuinta si te-ai apucat de treaba. Pas cu pas, cum face un om calculat. Acum, dupa ce te-ai folosit de un imprumut online pentru a renova baia, bucataria si livingul, ia un credit urgent de la Credius si mergi mai departe cu renovarea apartamentului.

Obtine un imprumut pentru toate nevoile tale!

Pentru ca vii la Credius si accesezi un credit de nevoi personale si iti poti renova linistit livingul, bucataria si ai bani si de o baie noua! Cauta o echipa profesionista care sa se ocupe de toate camerele. Poate ai noroc si iti fac si o reducere.

In timp ce ei se ocupa de zugravit, parchet si schimbarea instalatiei electrice, tu arunca un ochi pe internet pentru o canapea noua, o saltea, un birou si poate un cuptor mai performant. Nu uita in timpul acesta sa accesezi si ajutorul tau pentru toate aceste schimbari si sa aplici pentru un credit de nevoi personale.

O renovare de apartament nu a fost niciodata mai simpla. Vei obtine suma dorita doar completand cerere de imprumut din fata laptopului. Iti punem la dispozitie si un simulator de credit, unde poti alege cel mai bun credit de nevoi personale.

Planurile de renovare rezolvate cu un credit renovare locuinta

Cu Credius ai planurile de renovare ale apartamentului gata rezolvate! Pentru ca face ca totul sa fie atat de simplu pentru tine, incat poti accesa un credit doar cu buletinul.

Asa ca, daca ai visat la un credit fara prea multe documente, direct din fata calculatorului, ai ajuns in locul potrivit.

La Credius, ai planuri de finantare multiple, oferte personalizate, rate mici si fixe, transparenta totala si posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24.

Un imprumut online de la Credius, solutia ideala pentru tine

Daca ai fost multumit de mesterii care ti-au renovat livingul, contacteaza-i si pentru renovarea dormitorului.  Cat se ocupa ei de zugravit, parchet, termopane, instalatie electrica si alte lucrari, tu poti naviga pe internet, in cautare de biblioteca, pat, birou, televizor, dulap pentru haine si alte piese de mobilier pe care le consideri necesare pentru dormitor.

Apoi, dupa ce ai calculat bugetul de care ai nevoie pentru a continua lucrarile de renovare a locuintei, deschide un nou browser sau, daca vrei, o noua fereastra in browser-ul pe care il folosesti deja, intra pe site-ul Credius si aplica pentru un imprumut online si, in mai putin de 60 de minute, poti comanda mobilierul pentru dormitor.

Rambursarea unui credit online in rate inainte de termenul stabilit iti poate aduce de asemenea bani extra, fiindca noi nu iti percepem comisioane daca returnezi creditul mai repede.

Credius, credit doar cu buletinul pentru renovarea locuintei

Un credit pe termen lung de la Credius, care iti ofera o finantare de 800-50.200 de lei si pana la 60 de luni perioada de rambursare, poate fi solutia ideala pentru un credit de renovare a locuintei. La Credius, ai cele mai mici rate lunare, asa ca iti raman bani si pentru un set de lenjerii de la Alegria.

De altfel, in vremuri noi si dormitorul merita “haine” noi. Credius face ca totul sa fie atat de simplu pentru tine, incat poti accesa un credit doar cu buletinul, fara alte documente. Asa ca, daca ai visat la un credit fara adeverinta de salariu, ai ajuns in locul potrivit.

La Credius, ai planuri de finantare multiple, oferte personalizate, rate mici si fixe, transparenta totala si posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24.

Credius, credite online si bonusuri la rambursarea anticipata

In plus, fiecare credit urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care ieftineste creditul si nu presupune achitarea unui comision la rambursarea anticipata. Dimpotriva, ofera bonusuri la rambursarea anticipata in cazul oricarui imprumut rapid obtinut de la Credius. Asa ca, daca esti in cautarea unui credit ieftin, contacteaza-ne.

Poti vizita una din cele peste 50 de filiale Credius din toata tara sau ne poti contacta online, completand formularul de pe site-ul Credius. Daca nu ai timp, lasa-ne un mesaj si, in cel mai scurt timp, te contactam noi. Apoi, iti aducem banii acasa, impreuna cu contractul de finantare, si poti merge direct la cumparaturi.

Daca ai luat un credit renovare locuinta si ai finalizat lucrarile la noua ta bucatarie, e timpul sa mergi mai departe. Incapere cu incapere, cum am stabilit de la bun inceput. Adica, inteligent, așa cum a fost si creditul care te-a ajutat sa rezolvi problemele din bucatarie. Apeleaza cu incredere la Credius, partenerul tau de nadejde, si fa pasul urmator in propria locuinta: renoveaza baia.

Credit ieftin pentru renovarea locuintei

E timpul sa iti iei adio de la masina de spalat care ti-a distrus atatea haine si sa iti cumperi una noua. E mai practic si mai ieftin decat sa iti cumperi alte haine, dupa ce ultima spalare ti-a injumatațit garderoba. Daca poti folosi vechea masina de spalat pentru a obtine un discount la achizitionarea uneia noi, cu atat mai bine. Daca nu, du-o la reciclat.

Apoi, schimba cada si chiuveta. Cu tot cu baterii. Daca mai sunt si alte obiecte sanitare de inlocuit, nu mai sta pe ganduri. Schimba oglinda ciobita, dulapurile care stau sa cada pe tine si caloriferul ruginit. Daca nu te pricepi la calorifere, vorbeste cu un expert, el stie sa iti spuna care e cea mai buna varianta pentru tine. La fel cum noi stim sa iti oferim solutii de creditare optime.

Cand alegi gresia si faianta pentru baie, gandeste practic si inteligent, asa cum ai facut-o si atunci cand ai solicitat un credit renovare locuinta de la Credius. Amenajeaza-ti o baie pe cat de cocheta, pe atat de usor de intretinut si curatat. Design-ul si culorile tin de preferintele personale, dar ai grija ca pardoseala sa fie trainica, impermeabila si mata, pentru a evita eventualele accidente.

Iei un credit, renovezi, platesti anticipat si esti premiat

Stiind ce trebuie sa renovezi in baia din propria locuinta, e mai usor sa calculezi care sunt costurile. Daca nu esti instalator sau un mester priceput la toate, nu uita sa adaugi la capitolul costuri si manopera. Odata calculate toate cheltuielile de renovare, contacteaza-ne si spune-ne de cati bani ai nevoie pentru renovarea locuintei si in mai putin de 60 de minute, poti merge la cumparaturi. Credius are printre cele mai bune optiuni de credite online nebancare de pe piata – poti sa te convingi accesand site-ul nostru.

Cu minim de documente, poti obtine, cu ajutorul unui credit rapid, o finantare de pana la 15.000 de lei, pe care o poti rambursa in 60 de luni. Cum creditul tau urgent e insotit de pachetul ANTICREDIT, care te rasplateste daca rambursezi anticipat finantarea obtinuta, te sfatuim sa profiti de oportunitate. Cine altcineva, in afara de Credius, te mai premiaza daca rambursezi creditul anticipat? Daca adaugi si faptul ca la Credius ai rate mici și fixe, transparenta totala, planuri de finantare multiple si oferte personalizate, inseamna ca iti poti renova locuinta, pas cu pas, cu un credit rapid, ieftin si potrivit nevoilor tale.

Contacteaza-ne si iti vom spune ce putem face pentru tine si cum iti putem face viata mai usoara. Ai planuit de ceva vreme sa faci curatenie generala si sa te ocupi de renovarea locuintei tale, insa primavara a trecut pe langa tine si tu tot nu ai avut buget. Daca banii sunt singura problema care inca te impiedica sa-ti duci planul la capat, nu te ingrijora. Credius iti ofera un credit mare pe termen lung care sa acopere toate cheltuielile. In doar 60 de minute, obtii toti banii de care ai nevoie si te poti apuca linistit de treaba. Nu e prea tarziu!

Credit mare pentru planuri mari

Cu credit renovare locuinta de la Credius dai viata instant planurilor tale. Prin creditul mare, poti sa obtii o suma de pana la 50.200 de lei, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme in privința bugetului.

Poti sa iti planifici cheltuielile asa cum vrei tu, alocand sume considerabile pentru zugravit, schimbarea parchetului sau a gresiei, cumpararea unor piese noi de mobilier si orice alte nevoi pentru casa ta.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi online cererea de credit in doar patru pasi simpli. Fara adeverinta de venit sau alte documente. Doar cu buletinul. Daca erai in cautarea unui credit rapid online, poti apela cu incredere la Credius.

Cumparaturi direct de pe canapea

Pentru ca mobila si electrocasnicele potrivite sunt indispensabile unei locuinte, iti oferim posibilitatea de a le achizitiona oricand printr-un imprumut rapid. Mai mult, poti sa faci cumparaturile direct de pe canapeaua ta.

Cum? Prin serviciul Online by Credius, care permite efectuarea cumparaturilor online prin credit online. Intra in oricare dintre magazinele partenere Credius din domeniul mobilierului, electronicelor si electrocasnicelor si adauga in cos toate produsele preferate.

La sfarsit, selecteaza optiunea de plata prin credit online. Nu e nevoie sa ai bani pe card. In mai putin de o ora iti oferim raspunsul si iti livram produsele acasa. Nu-ti mai amana planurile de pe o zi pe alta. Credius, partenerul tau de nadejde, iti ofera un credit mare pe termen lung pentru orice nevoi.

Citeste si despre: credite auto, ce inseamna refinantarea creditului.