Avantajele unui împrumut rapid

Dacă ai avea nevoie de o anumită sumă de bani în momentul de față, la cine ai apela?

La familie? La prieteni? Cel mai probabil, nu vor fi mulți cei care să te poată ajuta pe loc și să îți împrumute suma de care ai nevoie. Sau vei opta pentru un împrumut bancar? În acest caz, sunt toate șansele ca, până la aprobarea finanțării, problemele tale să fie mai mari decât erau în momentul în care ai aplicat.

Atunci, ce e de făcut într-o astfel de situație, în care timpul îți e mai degrabă dușman, decât prieten? Din fericire, ai varianta unui credit rapid. Acest tip de finanțare îți oferă beneficii pe care nu le întâlnești în altă parte. Noi, cei de la Credius, îți spunem, în rândurile care urmează, doar câteva dintre avantajele unui împrumut rapid.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Urgent, accesibil, fără dureri de cap

Acest tip de finanțare este, așa cum îi spune și denumirea, rapid. Urgent. Aici și acum. Poți rezolva orice problemă din câteva click-uri. Procedura este una pe cât eficientă, pe atât de simplă și rapidă. Cu minim de documente, poți accesa o finanțare maximă. Iar asta, în cel mai scurt timp. Nu te întreabă nimeni ce vrei să faci cu banii. Este strict problema ta cum ai de gând să folosești finanțarea obținută.

Cum planurile de finanțare sunt multiple, vei avea, implicit, mai multe opțiuni din care să alegi. Perioada de finanțare este flexibilă. Îți calculezi bugetul și, apoi, alegi dacă vrei să rambursezi împrumutul în cel mai scurt timp sau, dimpotrivă, eșalonat, pe o perioadă mai lungă. La Credius, de exemplu, perioada de finanțare este cuprinsă între o lună și cinci ani. Ofertele sunt personalizate. Finanțările sunt croite să se plieze pe nevoile tale.

Poți accesa o finanțare la orice oră din zi sau din noapte. Non-stop. Inclusiv în weekend. Nu pierzi vremea alergând în stânga și în dreapta după zeci de documente. Un împrumut rapid exclude birocrația din start. Include, însă, din fericire pentru tine, rate fixe și costuri transparente. Ceea ce înseamnă că, atâta vreme cât știi de la început cât ai de plătit, nu ai nici dureri de cap.

Dacă vrei să afli mai multe, nu ezita să ne contactezi. Indiferent de oră. Noi, cei de la Credius, suntem alături de tine zi și noapte.