Bun venit pe noul blog Credius!

Am fost aproape de tine din 2013, așa că noul blog Credius nu ar trebui să te mire, ci să îți arate încă o dată, dacă mai era nevoie, că misiunea noastră nu s-a schimbat. Dimpotrivă. De la bun început, tu ai fost în prim-plan și tot ce am făcut de-a lungul timpului a fost realizat cu gândul la tine. Iar acest lucru este valabil și astăzi, odată cu lansarea noului nostru blog.

Istoria noastră

Tu ne cunoști deja, dar poate că prietenii tăi nu ne cunosc așa de bine ca tine. Prin urmare, ne-am gândit că, pentru început, ar trebui să facem cunoștință. Cu această ocazie, prilej cu care ne facem noi prieteni, tu, un vechi amic, îți poți reaminti povestea noastră, așa că o putem depăna împreună pentru cei care vor să ne cunoască mai bine. Așa cum spuneam, aceasta începe în 2013. Ca parte a grupului american de investiții New Century Holdings, am adus în România, odată cu Credius, valorile occidentale, bazate pe cele mai înalte standarde și o funcționare ireproșabilă, pe transparență și profesionalism, promptitudine, respect și seriozitate, lucruri pe care ți le-am arătat de la bun început.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Misiunea noastră

Echipa noastră este formată din tineri profesioniști și creativi, care pun calitatea serviciilor prestate mai presus de orice altceva, știind că aceasta stă la baza unei colaborări pe termen lung. Valorile noastre se reflectă în activitatea și atitudinea fiecărui membru al echipei noastre, ceea ce face ca misiunea noastră, aceea de a îți fi aproape, să fie prețuită pe măsură. Ca instituție financiară nebancară, înregistrată la Banca Națională a României, oferim soluții de creditare optime, simple și personalizate, soluții dedicate persoanelor fizice. Rapiditatea cu care răspundem solicitărilor, la orice oră, inclusiv în weekend, facilitățile oferite în accesarea finanțărilor, indiferent de vârstă, și transparența de care am dat dovadă de la bun început sunt alte aspecte care ne caracterizează.

Unde ne găseşti?

Sediul central Credius este în Pipera, dar activitatea noastră nu se limitează în sudul ţării. Avem peste 50 de filiale în toată țara, pentru a fi cât mai aproape de tine și de nevoile tale. Nu ai timp să ne vizitezi? Completează cererea online sau lasă-ne un mesaj și te sunăm noi. Suntem pregătiți la orice oră să îți oferim servicii complete, începând de la consilierea întregului proces de finanțare.