Ce poate face Credius pentru tine

La prima noastră întâlnire pe acest blog, am făcut cunoștință. Așa că ți-am spus, pe scurt, istoria noastră, pentru ca tu să ne cunoști mai bine. Astăzi, ne-am propus să îți spunem, în câteva cuvinte, ce putem face pentru tine. De ce doar în câteva cuvinte? Pentru că timpul tău este important pentru noi. Și, în plus, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Cel mai ieftin credit urgent

Pe scurt, noi, cei de la Credius, îți oferim cel mai ieftin credit urgent. Așa că, dacă ai nevoie de bani urgent, dar nu găsești soluția care să te scoată din criză la orice oră, poți apela la Credius și, cu ajutorul nostru, problemele tale vor dispărea în cel mult 60 de minute. Totul e atât de simplu, rapid și accesibil, încât rezolvi în doi timpi și trei mișcări. Intri pe site-ul Credius, completezi formularul online și, în mai puțin de o oră, poți beneficia de o finanțare cuprinsă între 450 și 25.000 de lei.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Finanțare maximă cu documente minime

În plus, nu trebuie să te mai lupți cu birocrația. Credius îți oferă, într-un timp record, finanțare maximă cu documente minime și fără garanții. La Credius, nu ai nevoie nici măcar de adeverință de salariu. Nu ne interesează câți ani ai, atâta vreme cât ai împlinit 18 ani, pentru că noi nu impunem limită de vârstă, nici ce vrei să faci cu banii, pentru că, pur și simplu, e doar treaba ta. Misiunea noastră e să fim alături de tine 24 de ore din 24, inclusiv în weekend. Pentru că asta face un prieten. Iar Credius este cel mai bun prieten al românului.

Rate fixe și transparență totală

Unde mai pui că știi de la bun început cât ai de plătit? La Credius, ai transparență totală. Ratele sunt fixe, nu există taxe ascunse, așa că îți poți planifica bugetul liniștit, cu toate informațiile la vedere. Mai ales știind și că perioada de finanțare începe de la o lună și se întinde până la cinci ani. Încă nu ești convins că la Credius îți oferim cel mai ieftin credit dintre creditele scurte și rapide? Folosește cu încredere calculatorul de credit de pe site-ul nostru și convinge-te de unul singur că doar noi îți oferim creditul nevoilor tale.

Fii inteligent și scapă de griji în mai puțin de 60 de minute. Problemele mari se tratează cu rate mici și fără bătăi de cap. Întâmpină liniștit ziua de mâine, Credius nu te lasă la greu. Dimpotrivă, îți face viața mai ușoară. Alegi finanțarea, trimiți cererea și poți primi banii în maxim 60 de minute.

Credius, alături de tine din 2013.