Completează-ți bugetul de vacanță cu o finanțare Credius

Vacanțele petrecute în familie au fost și vor rămâne o sursă inepuizabilă de amintiri minunate, la care te întorci, din când în când, alături de cei dragi. Fie că o faci răsfoind, cu zâmbetul pe buze, albumele cu fotografii din vacanță, fie că le povestești celorlalți anumite momente de care te-ai bucurat alături de cei dragi, în cele câteva zile în care ați stat departe de stresul cotidian.

Credius, soluția problemelor tale

Așa că, dacă, din diverse motive, încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, deși suntem deja la jumătatea lunii iulie, ar trebui să nu mai stai pe gânduri. Dacă banii reprezintă o problemă, ți-am spus deja că noi avem soluția și că, dorindu-ne să facem parte din povestea ta, avem nevoie de mai puțin de 60 de minute pentru a îți transforma visul în realitate. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Din povestea ta, nu trebuie să lipsească nici cei dragi, pentru că ei sunt cei care dau culoare amintirilor tale. Și, când vorbim despre cei dragi ție, nu ne referim doar la copii și partenerul de cuplu. Ci și la părinții tăi, cei care, până mai ieri, au făcut tot posibilul să te trimită în fiecare an în vacanță. Ar face-o și acum, dar poate că a venit timpul ca tu să faci asta.

Rapid, simplu, eficient

În ultima vreme, ați vorbit și v-ați văzut din ce în ce mai rar, lucru pe care tu, fiind atât de ocupat, abia dacă l-ai sesizat. Pe ei, însă, îi macină. Pentru ei, timpul trece altfel acum. Cu încetinitorul. Dar te iubesc prea mult și nu îți reproșează că nu-i mai cauți atât de des. Dar asta nu înseamnă că nu suferă, știind că, fără să îți dai seama, te-ai îndepărtat de ei.

A venit momentul să le arăți că, deși nu i-ai mai căutat așa cum o făceai înainte, nu i-ai uitat și nici nu-i iubești mai puțin. Doar că… Nu, nu mai căuta scuze. Nu există. Ar trebui să îți faci în fiecare zi timp pentru ei, să-i suni sau să-i vizitezi. Pentru că ei nu au căutat niciodată scuze și și-au făcut întotdeauna timp pentru tine.

Credius îți completează bugetul

Fă-le o surpriză și, când îți plănuiești concediul, nu-i lăsa deoparte. Dacă îți faci griji în privința bugetului, gândindu-te că este insuficient, vino la Credius și scapă de griji în mai puțin de 60 de minute. Cu minim de documente, îți poți completa bugetul, astfel încât să-i poți include, fără dureri de cap, și pe cei dragi ție în planurile de vacanță.

La Credius, ai, printre altele, transparență totală, planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, rate fixe și o perioadă de finanțare de până la cinci ani. Și, cum fiecare finanțare Credius este însoțită acum de pachetul ANTICREDIT, poți profita din plin de bonusul pe care ți-l oferim la returnarea anticipată a creditului.

Astfel, putem spune cu siguranță că aici găsești cel mai bun credit de nevoi personale.

Credius, alături de tine 24/24.