Credit pentru concediu – Credius îți dă bani pentru o vacanță de vis

Fiecare dintre noi și-a creionat în gând vacanța de vis, dar nu toți au reușit să transforme acest vis în realitate. De cele mai multe ori, din cauza fondurilor insuficiente. Poate și tu ești în aceeași situație, fiind nevoit să visezi cu ochii deschiși și să te mulțumești cu atât. Ai așteptat destul, e momentul să îți trăiești visul. Ia un credit pentru concediu și Credius te trimite în vacanța la care ai visat atâta vreme.

Creditul Credius, soluția pentru un concediu de vis

Concediul tău de vis e acum la numai câțiva pași distanță. Ce înseamnă câțiva pași? Consultă-te cu cei dragi, alege destinația, stabilește costurile vacanței și, apoi, contactează-ne. Vizitează una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, completează formularul online de pe site-ul Credius sau, dacă nu ai timp, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp posibil, te vom suna înapoi. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Din momentul în care ne-ai contactat, concediul la care ai visat e la mai puțin de 60 de minute distanță. Exact timpul de care ai nevoie să îți faci bagajele. Odată aprobat creditul de la Credius, poți pleca, împreună cu cei dragi, în concediul la care ai visat. E atât de simplu. Pentru că timpul tău e important pentru noi, facem totul rapid și eficient.

Credius – credit și concediu doar cu buletinul

În plus, pleci în concediu doar cu buletinul, pentru că, solicitând un credit de la Credius, nu ai nevoie de alte acte, nici măcar de adeverință de venit. Cu documente minime, îți oferim finanțare maximă, de până la 15.000 de lei. Cu planurile de finanțare multiple și ofertele personalizate de la Credius, visul tău nu mai așteaptă, ci se materializează în cel mai scurt timp.

Dacă vrei un credit rapid, fără costuri ascunse și cu bonificație de rambursare, am dezvoltat soluția potrivită pentru tine.

Secretele celui mai ieftin credit urgent, oferit doar de Credius? Aprobare rapidă, costuri mici, rate fixe, o perioadă de finanțare de până la cinci ani și o transparență totală. În plus, cu pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, la rambursarea anticipată nu mai plătești comision, ci ești plătit de noi. Cu alte cuvinte, alegi creditul, aplici, primești finanțarea, rambursezi anticipat și ești premiat.

Cu Credius, scapi de probleme în mai puțin de 60 de minute, iar singura ta grijă va fi să te relaxezi și să te bucuri din plin de concediu. În plus, costurile mici ale unui credit Credius te asigură că îți rămân bani și pentru suveniruri pentru cei de acasă. 

Credius, timpul tău și creditul nostru – combinația perfectă pentru un concediu de vis.