Ce variante de credite exista pentru renovarea locuintei in 2022? [Alege intelept]

Cum sa te simti din nou ca “acasa” in locuinta ta cea veche? Simplu, prin renovarea acesteia. Planul de a schimba ceva in locuinta ta, suna foarte promitator, pentru ca transformarile ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atat estetic, cat si functional. Insa, ce faci cand pretul renovarii unui apartament poate da batai de cap si multe calcule puse pe hartie, depasesc bugetul tau.

Fie ca planifici sa reamenajezi camera de zi sau doresti sa modernizezi casa ori apartamentul, optiunile cele mai avantajoase de finantare pentru modernizarea imobilelor raman creditele pentru bunuri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Care sunt variantele de credit pentru renovarea locuintei?

Renovarea unui apartament implică timp si resurse financiare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie tratata cu responsabilitate. Ești pregătit? Sfatul nostru este ca inainte de a incepe renovarile propriu-zise, sa te interesezi ce costuri presupun modificarile si imbunatatirile la care tu te-ai gandit.

Daca crezi ca iti ajung banii pentru planul tau, atunci treci la treaba! Insa daca raspunsul tau la aceasta intrebare este nu, atunci una dintre solutii este sa cauti variante de credit pentru renovarea locuintei!

Fie ca te gandesti la extinderea, renovarea sau amenajarea locuintei, ai la dispoziţie fie creditele ipotecare destinate acestor cheltuieli, creditele de nevoi personale, sau creditele pentru bunuri. Indiferent de tipul de credit, poti aplica la fel de repede pentru oricare, iar avantajul cel mai mare este ca banca nu trebuie înştiinţată asupra destinaţiei banilor.

Conditiile de acordare ale creditului, precum perioada si suma maxima, documentele solicitate, nivelul acceptat al veniturilor sau durata in care se aproba creditul le gasesti rapid pe site-ul nostru.

Vrei sa renovezi cu stil? Un singur credit pentru toata casa!

Pentru ca daca aplici la Credius ai planurile de renovare a apartamentului gata rezolvate! E simplu, rapid si online si poți accesa un credit doar cu buletinul.  Așa că, dacă ai visat la un credit fără prea multe documente, direct din fața calculatorului ai ajuns în locul potrivit. La Credius, ai planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, rate mici și fixe, transparență totală și posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24. Mai mult, dacă rambursezi anticipat un împrumut online luat prin Credius, te recompensăm cu bonificații financiare, în loc să percepem comisioane!

Atunci când te-ai hotărât să îți renovezi apartamentul, Credius s-a dovedit partenerul tău de nădejde și ți-a oferit, în timp record, un credit rapid și ieftin atât pentru reamenajarea bucătăriei, cât și pentru renovarea băii. Acum, e momentul să mergi mai departe și să faci pasul următor. Ia-ți adio de la sufrageria clasică și, cu un împrumut de la Credius, la fel de urgent și ieftin ca în cazurile anterioare, continuă lucrările de renovare a locuinței, amenajând un nou living.

Creditul pentru renovarea locuinței

Te-ai hotărât să zugrăvești? Cheamă un meseriaș, nu lăsa pe oricine să se ocupe de asta. Înlocuiește geamurile vechi cu unele termopan, să te bucuri la iarnă de costuri mai mici, schimbă parchetul, că familia ta nu e singura care s-a săturat de scârțâitul acestuia, înlocuiește tâmplăria de pe vremea bunicii cu una din zilele noastre și schimbă instalația electrică, să nu mai stai cu teama că, în orice moment, se poate întâmpla cine știe ce. Doamne ferește!

Intră și tu în rândul lumii și renunță la lustra cu ventilator. Dacă tot ai acum tavan fals în living, montează câteva spoturi și cumpără un aparat de aer condiționat. Schimbă televizorul, îți ajunge cât te-ai enervat vara asta, când te-ai chinuit să vezi meciurile de la Euro. Dacă tu crezi că noul televizor se va potrivi pe masa ciobită pe care tronează mileul de la bunica, te înșeli. O comodă TV nu e deloc scumpă. Dacă nu vrei să arunci vechea masă, du-o pe balcon.

Credite Mari pentru Renovare Completă

Acum că a trecut iarna și frigul nu îți mai stă în cale, poți să îți renovezi casa așa cum ți-ai dorit. Pentru a face locuința ta să arate ca nouă ar fi frumos să zugrăvești, să schimbi gresia și să îți cumperi mobilă mai modernă. Știm că ai planuri mărețe pentru primăvara aceasta. De aceea îți oferim posibilitatea unui credit de până la 50.000 lei cu rate lunare mici. Pentru că nu vrem să-ți dăm bătăi de cap, îți oferim răspunsul în mai puțin de 60 de minute. Creditul mare pe termen lung este soluția ideală atunci când ai planuri importante pentru a îmbunătății calitatea vieții tale și a celor din jur.

Credite Mici pentru Amenajări Creative

Poate că nu ești încă pregătit pentru o renovare completă, însă apartamentului tău nu i-ar strica un plus de energie. Fie că vrei să înlocuiești canapeaua veche din sufragerie cu una mai colorată, fie că vrei să adaugi dormitorului tău o mini-bibliotecă, o oglindă nouă, câteva vaze sofisticate sau alte elemente decorative, creditul mic pe termen scurt este soluția perfectă. E de ajuns să ai o idee creativă de reamenajare. Credius se ocupă de partea financiară – printr-un credit fulger aprobat online. Simplu și rapid, fără adeverință de venit, fără cont bancar. Iar dacă nu ai timp de umblat pe la cozi, poți să alegi creditul online pentru a economisi câteva ore bune.

Creditul pe termen lung de la Credius

Apoi, fă-ți o bibliotecă la comandă, cumpără o măsuță pentru cafea și o canapea sau un colțar. Ia și 3-4 tabureți, să nu mai cari scaune din bucătărie sau din dormitor atunci când ai oaspeți, sau măcar un fotoliu. Un dulap încăpător pentru depozitare și, dacă ții morțiș, un birou mic și cochet, lângă geam. Doar dacă se potrivește în decor. Dacă nu, nu e bai. Îți poți ține laptop-ul pe măsuța de cafea. Doar să ai grijă să nu verși cafeaua pe el.

Noi ți-am dat doar câteva exemple, dar tu ești cel care știe cel mai bine cum vrea să renoveze livingul. După ce te-ai decis, stabilește bugetul de care ai nevoie și, apoi, contactează-ne, spune-ne de câți bani ai nevoie pentru a continua lucrările de renovare a locuinței și, în cel mult 60 de minute, te poți duce la cumpărături. Ia un credit pe termen lung, la fel de ieftin ca orice altă finanțare Credius, și bucură-te de avantajele pe care ți le oferă acesta.

Credius, credit cu documente minime

Printre altele, rate mici și fixe, transparență totală, oferte personalizate și planuri de finanțare multiple. Și, cu documente minime, poți obține finanțare maximă. Dacă vrei un credit cuprins între 600-25.000 de lei, ai nevoie doar de buletin. Perioada de finanțare este cuprinsă între 6-60 de luni și, dacă rambursezi anticipat, profitând de pachetul ANTICREDIT, la Credius nu plătești comision, ci ești plătit, pentru că pachetul ANTICREDIT ușurează creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată.

Obține un credit urgent aplicând direct online, pe site-ul credius.ro, și într-o oră poți avea banii direct in cont.

Intră pe site, completează formularul online sau, dacă nu ai timp, lasă-ne un mesaj. La orice oră și în orice zi, pentru că aici, la Credius, suntem disponibili pentru tine 24/24, inclusiv în weekend. În cel mai scurt timp, te vom suna înapoi și te vom ajuta să alegi creditul potrivit nevoilor tale. Apoi, dacă nu ai timp să vii la una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, îți vom trimite banii și contractul acasă. Rapid, simplu și eficient.

Luna martie este în floare și pentru că a venit momentul curățeniei de primăvară, trebuie să scapi de toate lucrurile vechi și prăfuite și să te pregătești de un nou început. Dacă bugetul stă în calea planurilor tale, nu trebuie să renunți. Credius îți este alături și îți oferă un împrumut rapid pe termen scurt sau un împrumut pe termen lung, în funcție de nevoile tale.