Credit Urgent pentru Mărțișorul Perfect

Mărțișorul vestește primăvara, speranța unui nou început și odată cu ele, perioada în care trebuie să cumperi cadouri. Ar fi o ocazie minunată să îi demonstrezi persoanei de lângă tine cât de mult îți pasă prin alegerea unui cadou inedit, însă tot ce îți permiți sunt clasicul ghiocel sau mărțișorul cu potcoavă. Nu te descuraja. Credius este aici să îți salveze Mărțișorul de clișee.

Weekend la Munte cu Credit Rapid

După o săptămână grea de lucru, simți că ți-ar prinde bine o vacanță la munte. Un sejur de 3 zile este o idee potrivită de cadou care să o surprindă și care să vă ofere bucuria timpului prețios petrecut împreună. Dacă bugetul actual nu te ajută, nu e nevoie să aștepți sosirea lunii următoare.  Creditul nevoi personale pe termen scurt de la Credius acoperă cazarea la hotel de 4 stele, micul dejun inclus și transportul la clasa întâi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Banii nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. In mai puțin de 60 de minute vă puteți permite să vă răsfățați cu vacanța perfectă pe care o meritați.

Smartphone cu Credit Rapid

De fiecare dată când ești în pană de idei de cadou, device-urile te salvează de la o alegere nereușită. Un smartphone ar fi cadoul perfect de Mărțișor, mai ales că telefonul ei vechi nu mai funcționează cum trebuie. Credius știe că smartphone-ul nu este cea mai accesibilă opțiune, așa că îți pune la dispoziție un împrumut rapid.

Mai mult, problema ta urgentă se poate rezolva în mai puțin de o oră. Fără să te deplasezi la un birou Credius iei un credit online rapid, apoi cumperi online un voucher cadou de la un magazin de electronice. Mărțișorul perfect e doar la 2 click-uri distanță!

Credit rapid pentru mărțișor de argint

Chiar dacă bugetul tău este limitat, există cadouri fine și accesibile pe care le poți cumpăra. Dacă nu îți permiți un weekend la munte sau un smartphone, însă dorești ceva mai special decât un mărțișor obișnuit, o bijuterie delicată de argint o poate surprinde în mod plăcut. Iar creditul mic pe termen scurt îți permite să împrumuți suma minimă de 600 RON, pe care o poți înapoia din salariul următor fără bătaie de cap.

Oricare ar fi ideea ta de cadou de Marțișor, poți să cumperi femeii de lângă tine orice-și dorește și s-o impresionezi! Soluția Credius este și rapidă si lipsită de bătăi de cap, fiindcă documentele necesare obținerii unui credit pe loc online  sunt minime – doar buletinul (și talonul de pensie in cazul pensionarilor).

Cadoul perfect de Mărțișor este mult mai aproape de tine prin credit mic pe termen scurt sau credit online. Credius IFN îți este alături și îți rezolvă problemele simplu și rapid.