Credite Mari pentru Studenție

Studenția este probabil cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia. Petreceri la cămin, ieșiri cu colegii în fiecare weekend și momente memorabile de povestit nepoților. Atunci când vine vorba de educație, lucrurile devin mai puțin simple. Asta pentru că, pe lângă motivație, determinare și nopți nedormite îniante de examen, o educație impecabilă necesită un buget pe măsură.

Sistemul educațional actual oferă o multitudine de oportunități în țară sau în străinătate, însă toate implică diverse costuri destul de ridicate. Credius știe că ești dornic să îți folosești potențialul la maxim, dar că abia îți ajung banii de chirie. De aceea îți oferă credite mari pentru educație.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pentru Taxa la Facultate

Nu este nimic mai trist decât poveștile cu elevi care abandonează școala din cauza lipsei banilor. Dacă ești înscris la o facultate privată sau trebuie să plătești taxă la o facultate de stat, iar situația ta financiară e la limită, ideea de a continua te pune mult pe gânduri. Nu te lăsăm să renunți! Îți oferim un credit mare pe termen lung care să acopere taxa la facultate pe tot anul. Poți face un împrumut rapid de până la 30.000 lei, pe care să îl restitui fără probleme în 60 luni.

Credius îți ofera credite pentru studenți în condiții avantajoase, cu perioade flexibile de rambursare și rate fixe pe toată perioada contractuală.

Mai mult, dacă deadline-ul pentru achitarea taxei este mâine și mai ai nevoie doar de câțiva bani pentru a completa suma totală, ai și opțiunea unui credit mic pe termen scurt.  Poți rezolva problema online, în mai puțin de o oră.

Credit pentru Studii în Străinătate

Cea mai frumoasă opotunitate pe care sistemul educațional actual o oferă studenților este mobilitatea. Fie că reușești să obții o bursă Erasmus de semestru, fie că alegi să petreci trei ani la facultate în Londra, ai ocazia să călătorești, să cunoști studenți din toate colțurile lumii și să înveți lucruri noi. Banii chiar nu ar trebui să reprezinte o problemă.

Programele de finanțare pentru educație și organizatiile studențești care oferă burse pentru studiu sunt numeroase, însă de cele mai multe ori acoperă doar taxa de studiu și căminul. Pentru că știm că vrei să și vizitezi locuri noi, să și ieși în oraș cu noii colegi și să îți trăiești experiența la maxim, te ajutăm cu extra-bani. Cu un credit mare pe termen lung studiezi și te distrezi fără probleme.

Credius îți oferă sprijinul de care ai nevoie, pe tot parcursul studenției, cu creditele avantajoase pe care le poți obtine rapid, aplicând online, cu minim de documente necesare. Astfel, te vei putea concentra pe a-ți crea cele mai frumoase amintiri din facultate, oriunde vei dori să călătorești.

Educația este extrem de importantă pentru viitorul tău. Nu abandona facultatea, apelează la Credius!