Creditul online de la Credius, soluția ideală pe termen scurt și pe termen lung

În România anului 2016, puțini sunt cei care nu întâmpină dificultăți financiare. Potrivit ultimelor estimări, peste 30% dintre români își duc traiul de pe o zi, pe alta. Unii dintre aceștia nu au un loc de muncă, alții sunt angajați, dar câștigă atât de puțin, încât rămân fără bani chiar și cu două săptămâni înainte de următorul salariu. Și, atunci, nu puțini sunt cei care caută un credit ieftin. Dimpotrivă. Iar un împrumut urgent de la Credius este soluția ideală atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Credit online la orice oră din zi și din noapte

De exemplu, un credit pe termen scurt de la Credius, mai ieftin decât alte credite urgente, oferă, în cel mult 60 de minute, o sumă cuprinsă între 600 și 1.800 de lei, rambursabilă în următoarele cinci luni. Pe de altă parte, un credit pe termen lung, accesibil la orice oră din zi și din noapte, inclusiv în weekend, oferă finanțare maximă cu documente minime. Adică, până la 25.000 de lei, sumă rambursabilă în următorii cinci ani. În plus, orice credit rapid de la Credius este ușor de obținut.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cum altfel, când Credius oferă oricui posibilitatea de a accesa un credit online? Astfel, cererea de finanțare poate fi completată direct pe site-ul Credius, tot acolo unde calculatorul de rate oferă transparența necesară într-un astfel de moment și un calcul exact al costurilor pe care le presupune un credit urgent de la Credius. Odată personalizat, în funcție de nevoi și de multiplele planuri de finanțare oferite de Credius, orice împrumut rapid poate fi accesat în cel mult 60 de minute.

Calculatorul de rate îți permite să planifici rambursarea ratelor astfel încât bugetul tău lunar sa nu sufere. Vezi rapid care este dobânda și în cât timp îți permiți să returnezi creditul online pe care îl dorești.

Problemele financiare se rezolvă, nu se discută

Ofertele personalizate transformă orice finanțare Credius într-un credit avantajos atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. În plus, orice credit urgent este dotat cu pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Cu alte cuvinte, comisioanele de rambursare anticipată, prezente la alte instituții financiare, lipsesc cu desăvârșire de la Credius. Mai mult, sunt înlocuite cu bonusuri care ieftinesc creditul.

Odată accesat un credit urgent, banii sunt fie virați în contul beneficiarului, fie trimiși direct la domiciliul acestuia, împreună cu contractul de finanțare. Pentru ca totul să fie simplu, rapid și eficient. Ca orice împrumut online de la Credius. La Credius, problemele urgente nu se discută, pentru că asta ar însemna să se piardă timp prețios, ci se rezolvă. Ușor, indiferent de vârstă, la cele mai mici costuri, cu cele mai mici rate lunare, fără dureri de cap și fără multe documente.

Credius, bani pentru români corecți.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. ELENA GHITULESCU /Curtea de Arges/jud.Arges/02-08-1956 spune:

    As dori sa stiu daca oferiti acest tip de Credit si persoanelor care locuiesc in alte judete ale tarii,respectiv,din judetul Arges,eu,locuind in Curtea de Arges !!!!!Am 60 de ani,sunt la pensie partial anticipata,pana in luna februarie 2016,cand voi Intra la pensie pentru limita de varsta,conform Legii pensiile,in vigoare!!!!!Pensia actuala,cu 33 de ani vechime in munca ,este de numai 584 de lei!!!!!As avea nevoie,de 6000 de lei,pe termen de 6 luni!!!As vrea sa stiu daca ma pot incadra astfel,normativelor CREDIUS,pentru un imprumut urgent,sau de scurta durata!!!!!Ce posibilitati Imi ofera CREDIUS ???? Astept,cu multa incredere si speranza,propunera dumneavoastra!!!Cu STIMA, ELENA GHITULESCU!!!!!! SARBATORI FERICITE!!!!!!!,intrgii echipe CREDIUS !!!!!!

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.