Creditul pe termen scurt, soluția ideală pentru sute de mii de români

În România secolului XXI, salariul minim net lunar de 925 de lei nu acoperă nici măcar coșul minim lunar (995 de lei), darămite facturile la utilități și, după caz, chiria. Având în vedere că 1,3 milioane de români (aproape o treime dintre românii angajați cu contract de muncă) câștigă salariul minim net, un credit pe termen scurt reprezintă, de cele mai multe ori, soluția pentru mulți dintre aceștia.

Credit ieftin, cu rate mici și fixe

Ceea ce înseamnă că se orientează către un credit ieftin, cu rate mici și fixe. Adică, un împrumut pe termen scurt, care să le ofere soluția până la salariu. Iar Credius este, de cele mai multe ori, varianta la care apelează românii care au nevoie de sprijin financiar. Pentru că un credit pe termen scurt de la Credius este mai ieftin decât alte credite urgente și poate fi accesat în mai puțin de 60 de minute.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Accesând un credit rapid de la Credius, beneficiezi de o sumă cuprinsă între 600-1.800 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci luni. În plus, nu trebuie să pregătești un dosar stufos cu acte necesare pentru un credit urgent și nici nu trebuie să te ridici din fotoliu. Pentru că un credit online de la Credius oferă finanțare maximă cu documente minime. La orice oră din zi sau din noapte.

Mai mult, poți folosi calculatorul de credite ca să vezi ce rata lunară îți permiți și să ai transparență totală privind dobânda si condițiile de credit. Credius oferă multiple opțiuni de finanțare, așa că ai parte de flexibilitate în alegerea creditului potrivit.

Credit personalizat de sărbători

Cu Credius, accesarea unui împrumut online este extrem de simplă. Trebuie doar să intri pe site-ul Credius, să îți personalizezi creditul, ajutându-te de calculatorul performant de rate și de planurile de finanțare multiple, și să completezi cererea de finanțare online, pentru care ai nevoie de numai cinci minute. Apoi, în mai puțin de 60 de minute, te poți bucura de un credit urgent și avantajos.

Și, dacă ai nevoie de bani de sărbători, mai ai un motiv de bucurie. Orice împrumut rapid de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. La rândul lui, orice credit pentru sărbători poate fi personalizat, astfel încât să se transforme în creditul potrivit nevoilor tale. Rapid, simplu și eficient. Ca orice finanțare Credius.

Credius, partenerul tău de nădejde.