Credius lansează, la 1 februarie, CREDITUL PENTRU FACTURI!

Facturile la utilități se tot adună și nu ai bani să le plătești? Nu intra în panică, Credius îți plătește datoriile. Credius nu te vrea restant, așa că, de la 1 februarie, îți sare în ajutor cu CREDITUL PENTRU FACTURI, un credit pentru sume cuprinse între 400-3.000 de lei, cu o perioadă de creditare de până la 9 luni. Cu alte cuvinte, Credius îți plătește facturile la utilități și te ajută să scapi de datorii.

Astfel eviți conflicte cu furnizorii de utilități și rămâi liniștit pană la următorul salariu, știind că nu ai acumulat datorii și că te poți bucura în continuare de confort, apelând la credite nebancare urgente online, aprobate rapid și virate direct în contul tău personal.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius te scapă de datorii cu creditul pentru facturi

Fiind destinat exclusiv plății facturilor la utilități (gaze, energie electrică, energie termică, întreținere, telefonie, apă, canal, salubritate, etc.), creditul pe care îl primești nu este nici mai mic, nici mai mare decât suma de plată de pe factură. Pentru a putea beneficia de CREDITUL PENTRU FACTURI oferit de Credius, trebuie doar să atașezi la formularul de credit facturile restante. De reținut: facturile la utilități trebuie neapărat să fie pe numele tău sau pe adresa ta de domiciliu.

În cazul în care există utilități la care nu primești factură ( întreținere, de exemplu), este nevoie de un alt tip de dovadă a restanței (o notificare sau un document eliberat de Asociația de Proprietari, în care să figureze valoarea exactă a restanței și numele complet al proprietarului). Astfel, acest tip de document te va ajuta să obții CREDITUL PENTRU FACTURI oferit de Credius.

Pregătește din timp documentele, pentru a fi printre primii români care beneficiază de CREDITUL PENTRU FACTURI!

Oferta este limitată în timp și valoare!