Cumpără tot ce vrei de Black Friday cu un credit rapid de la Credius și tehnologia online-online!

Ne mai despart doar câteva ore de Black Friday, ziua sau, după caz, weekend-ul cu cele mai mari reduceri din an, dar tu ești mai degrabă trist, decât entuziasmat. Iar asta, întrucât ai vrea să îți cumperi multe și să profiți de reducerile anunțate, dar, din păcate, bugetul nu îți permite. Credius îți readuce zâmbetul pe buze și îți oferă, la orice oră, un credit pentru achiziția de bunuri. Și, în mai puțin de 60 de minute, te poți duce direct la cumpărături, cu până la 15.000 de lei în portofel sau pe card.

Credius – Creditul potrivit nevoilor tale

Cu un credit avantajos de la Credius, îți poți cumpăra tot ce ai visat. Indiferent că e vorba de produse IT, telefoane, utilaje și piese agricole, gresie sau parchet, articole sportive sau de pescuit, biciclete sau piese auto, motopompe sau motocositoare, calorifere, boilere și instalații sanitare, betoniere sau freze de zăpadă, articole de grădinărit sau aparate de muls vaci, camere și accesorii foto-video, aparate de sudură sau accesorii militare și de spionaj, perdele de aer, centrale termice sau solarii.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De asemenea, un credit urgent de la Credius te ajută să îți achiziționezi, în funcție de nevoile tale, instrumente muzicale, articole de bricolaj, ceasuri smart, sisteme de climatizare, etc. Absolut tot ce îți dorești. Cum așa? Simplu. Credius are, în momentul de față, peste 50 de parteneri online, care îți oferă posibilitatea de a achiziționa tot ce vrei cu ajutorul unui credit online de la Credius. Iar asta, prin intermediul tehnologiei online-online.

Online-online – Credite și cumpărături online

Ce este online-online? O tehnologie Credius invented, prima de pe piața din România care permite creditarea exclusiv online a cumpărăturilor făcute pe Internet, minimizând eforturile cumpărătorului în shopping-ul online. Astfel, dacă vrei să cumperi un produs în rate, nu e nevoie să ieși din casă. Alegi produsul de pe site, îl adaugi în coșul de cumpărături, selectezi online-online by Credius și, apoi, ești direcționat în vederea completării cererii de credit. Simplu, rapid și eficient.

Rezolvi totul stând relaxat în fotoliu. Obții online un credit ieftin de la Credius și îți faci cumpărăturile tot online. În plus, pentru un credit rapid de la Credius, ai nevoie doar de buletin. Iar asta, nu pentru a ne spune câți ani ai, pentru că la Credius nu există limită de vârstă. În mai puțin de 60 de minute, poți obține un împrumut online de până la 15.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci an. Te vei bucura de rate mici și fixe, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate.

Avantajele unui credit urgent de la Credius

Dar avantajele unui împrumut urgent de la Credius nu se opresc aici. Fiecare credit urgent este însoțit de pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Așa că, dacă vrei să îți faci cumpărăturile de Black Friday cu un credit rapid de la Credius, cumpără tot ce vrei din orice magazin online în care găsești sigla online-online în modulul de efectuare a plății. Contractul de finanțare îți va fi livrat acasă împreună cu produsul achiziționat.

Spre deosebire de creditele clasice, opțiunea de credite nebancare pe termen lung îți ofera flexibilitate mai mare si rapiditate în aprobare, precum și confortul de a obține banii online.

Iar partenerii Credius s-au pregătit cum se cuvine pentru Black Friday și îți pun la dispoziție sute de mii de produse și reduceri de până la 80%. Și, cu un credit pentru achiziția de bunuri, îți poți face toate cumpărăturile online de Black Friday, fără să stai la coadă pentru dosarul de finanțare sau pentru produsele pe care vrei să le achiziționezi. Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes, iar autorul unei povești de succes stă relaxat în fotoliu, nu pierde vremea pe drumuri.

Credius, partenerul tău de nădejde.