Nu ai bani să îți faci nunta? Ia un credit urgent de la Credius și îți rămân bani și pentru luna de miere!

Ți-ai găsit, în sfârșit, sufletul pereche, alături de care vrei să îți petreci restul vieții, iar acum vă gândiți să vă uniți destinele, pentru a pecetlui dragostea care vă leagă? Din păcate, problemele financiare stau în calea fericirii voastre, iar nunta la care visați cu ochii deschiși pare din ce în ce mai departe. Vino la Credius, ia un credit urgent și trăiește-ți visul. Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes, îți oferim cele mai mici rate, încât să îți rămână bani și pentru luna de miere.

Credit avantajos pentru nunta de vis

Fă-ți planurile, stabilește bugetul și, apoi, contactează-ne și spune-ne care este suma de care ai nevoie. La Credius, nu te întreabă nimeni ce ai de gând să faci cu banii, așa că, dacă nu ne spui că ai nevoie de un împrumut pentru nuntă, nu se supără nimeni. E de ajuns să ne spui că vrei un credit pe termen lung și, în mai puțin de 60 de minute, poți accesa creditul nevoilor tale și, cât ai zice Credius, poți începe organizarea propriu-zisă a celui mai important eveniment din viața ta.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

La Credius, îți oferim, la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend, un credit avantajos, pe care îl poți accesa, în mai puțin de 60 de minute, cu documente minime. Iar un credit doar cu buletinul îți aduce până la 25.000 de lei, rambursabili în următorii cinci ani. Astfel, cu un împrumut pe termen lung de la Credius, nu te alegi doar cu un credit ieftin, ci și cu rate mici și fixe, astfel încât să îți rămână bani și pentru luna de miere. Ce îți poți dori mai mult?! Aplică la un credit de nevoi personale online 

Împrumut online doar cu buletinul

În plus, dacă vrei un credit fără adeverință de salariu, nu e nevoie să vizitezi una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, ci poți aplica, din intimitatea propriului cămin, pentru un împrumut online. E de ajuns să vizitezi site-ul Credius și să completezi cererea online. Sau, și mai simplu, să ne lași un mesaj și, în cel mai scurt timp, te contactăm noi. Apoi, semnarea contractului de finanțare rămâne o simplă formalitate, pentru că îți aducem contractul acasă, odată cu banii.

Și, cum orice credit rapid de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, dacă vrei să rambursezi anticipat un împrumut urgent, nu achiți comision. Iar asta, întrucât pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Astfel, te poți bucura din plin de un credit online mai ieftin decât alte credite, de o transparență totală, să știi de la început cât ai de plătit, dar și de oferte personalizate, pentru a accesa exact creditul de care ai nevoie.

Credius înlătură piedicile financiare care stau în calea fericirii tale.