Plătește studiile copilului tău cu un împrumut online de la Credius

Copilul tău a intrat la facultate – felicitări! –, iar grijile tale sunt din ce în ce mai mari. La cele pe care le aveai deja, se adaugă acum taxa anuală de studii a copilului tău. Știa că nu vă descurcați prea bine cu banii și, când a aflat că, după admitere, a ocupat unul dintre locurile cu taxă, a fost pe cale să renunțe, pentru că nu a vrut să vă împovăreze și mai mult. Dar tu l-ai convins să își vadă de drum și i-ai promis că nu îl vei lăsa la greu. Știai că poți rezolva problema cu un împrumut online de la Credius.

Creditul pe termen lung, soluția ideală pentru plata studiilor

Acum, cu trei săptămâni înainte de începerea anului universitar, e momentul să te ții de cuvânt. Vino la una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, aplică pentru un credit urgent și poți scăpa de griji în mai puțin de 60 de minute. Un credit pe termen lung de la Credius poate fi, de exemplu, soluția pentru această problemă: plata studiilor pentru copilul tău. Cum așa? Mai ieftin decât alte credite rapide, un credit de studii de la Credius îți aduce cele mai mici rate lunare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Și, în plus, te scapă de birocrație și de drumuri la diverse birouri, după un teanc de documente. Inutile, spunem noi.  Pentru că, la Credius, poți obține, la orice oră din zi sau din noapte, un credit doar cu buletinul. Și, cu documente minime, poți obține finanțare maximă. Ce înseamnă asta? În cazul unui credit rapid pe termen lung, o sumă cuprinsă între 600 și 25.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni. La noi, totul e nu doar rapid, ci și simplu și eficient.

Credit fără adeverință de salariu, la orice oră din zi și noapte

Cât de eficient? Având în vedere că, pe lângă ratele mici și fixe și transparența totală, îți oferim, la orice împrumut online de la Credius, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, foarte eficient. Pentru că la noi poți accesa creditul nevoilor tale. Și, dacă te gândești la avantajele pe care ți le-am enumerat, ajungi la concluzia că îți oferim un credit fără dureri de cap. La orice oră și în orice zi, pentru că suntem alături de tine 24 de ore din 24, inclusiv în weekend.

În plus, cum orice credit ieftin de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care oferă bonusuri și ieftinește creditul, nu achiți comision la rambursarea anticipată, ci primești un bonus din partea noastră. Nu mai sta pe gânduri, contactează-ne acum. Completează formularul de pe site-ul Credius, îți ia doar 5 minute, sau lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te contactăm noi. Și, în mai puțin de 60 de minute, îți putem oferi un credit fără adeverință de salariu, care să te scape de griji.

Credius, creditul de azi pentru ziua de mâine.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. constantin ionut spune:

    Vreau un credit

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.