Repară-ți mașina cu un împrumut online de la Credius

Într-o zi, mașina ta nu a mai vrut să pornească și, cum a rămas neclintită, ai chemat un mecanic, în speranța că va rezolva problema. Din păcate, nu ți-a dat cele mai bune vești. Ți-a făcut lista cu piesele de care are nevoie, ți-a dat și un cost aproximativ și ți-a spus să îl cauți după ce cumperi ce trebuie. Cum nu ai avut bani, ai amânat și, fără să simți, a trecut ceva vreme de când mașina ta a rămas în parcare. Aplică pentru un credit online de la Credius și repară-ți mașina azi, nu mai aștepta.

Creditul până la salariu, soluția problemei tale

Dacă bugetul de care ai nevoie nu este unul prea mare, poți aplica pentru un împrumut până la salariu și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de o sumă cuprinsă între 450 și 1.800 de lei, rambursabilă în cinci luni. Un astfel de credit pe termen scurt de la Credius te poate trimite direct la cumpărături, în căutarea pieselor necesare pentru mașină. Odată cumpărate, poți contacta mecanicul și, apoi, te poți folosi din nou de propria mașină, fără să mai apelezi la prieteni.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Mai ieftin decât alte credite rapide pe termen scurt, un împrumut online de la Credius îți oferă nu doar cele mai mici rate, ci și o transparență totală, pentru ca tu să știi de la bun început cât ai de plătit. În plus, pentru a accesa un credit urgent, ai nevoie doar de documente minime, ceea ce înseamnă că, la Credius, poți beneficia, de un credit doar cu buletinul, fără adeverință de salariu. Cu alte cuvinte, îți oferim un credit avantajos, cu ajutorul căruia să scapi de griji în mai puțin de o oră.

Credius – Rambursezi anticipat, ești premiat

Un credit până la salariu oferit de Credius presupune planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, pentru a accesa creditul potrivit nevoilor tale, rate mici și fixe și, cu pachetul ANTICREDIT, cu care este dotat orice împrumut rapid de la Credius, bonusuri la rambursarea anticipată. Iar asta, întrucât pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și nu presupune achitarea unui comision la rambursarea anticipată a oricărui credit urgent accesat de la Credius.

Dacă vrei să beneficiezi de un credit ieftin, ne poți contacta la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend, pentru că noi suntem alături de tine 24 de ore din 24. Intră pe site-ul Credius, completează formularul online, îți ia doar cinci minute, sau lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te contactăm noi. Apoi, în  mai puțin de 60 de minute, îți putem aduce banii acasă sau ți-i putem vira direct în cont. Tu alegi. La Credius, totul este simplu, rapid și eficient.

Credius, partenerul tău de nădejde.