Credius – Credite online pentru sărbători fericite!

În jurul tău, toată lumea vorbește, cu zâmbetul pe buze, de pregătiri de sărbători și cadouri de Crăciun. Doar tu ești trist, pentru că, anul acesta, sărbătorile de iarnă te prind într-un moment în care nu ai avut bani nici pentru a-l trimite pe Moș Nicolae cu cadouri pentru familie. Ia un credit online de la Credius, vorbește cu Moș Crăciun și bucură-te de sărbători fericite alături de cei dragi.

Credius – Credite ieftine pentru sărbători bogate

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Dacă nu știi exact care este bugetul de care ai nevoie, aplică pentru un credit pe termen lung de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de până la 25.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci ani. Și poți rezolva totul stând relaxat în fotoliu. Intri pe site-ul Credius, completezi cererea de finanțare și, apoi, te bucuri de un împrumut online potrivit nevoilor tale.

Și, dacă vrei un credit ieftin pentru sărbători, îți poți personaliza singur planul de finanțare. Îți punem la dispoziție online un calculator performant de rate, care îți oferă toate informațiile necesare despre orice credit urgent de la Credius. Astfel, grație transparenței totale, vei ști de la bun început cât ai de plătit, pentru că la Credius nu există taxe ascunse. Totul este nu doar simplu și rapid, ci și la vedere.

Acum că ai scăpat de grija banilor pentru cadouri, e timpul să faci cumpărături! Fie că preferi sa mergi în magazine sau să comanzi online, asigură-te că ai planificat totul cu sufiecient timp înainte, ca să eviți aglomerația sau epuizările de stocuri.

Cadouri Potrivite de Florii

Oricare ar fi numele inspirat din natură, un buchet de flori e cel mai potrivit dar pentru femeile sărbătorite de Florii. Iar împreună cu o cutie de bomboane, dă naștere unui gest călduros (și ieftin) pe care cu siguranță îl vor aprecia. Dacă vrei ca darul tău să fie admirat mai mult timp, un ghiveci cu flori e un obiect decorativ frumos pentru casă și grădină. Pentru bărbații cu nume de flori, poți să înlocuiești buchetul cu o sticlă fină de vin.

Pentru astfel de cadouri, nu e nevoie să faci împrumuturi care să te îngroape în datorii. Creditul pentru Bunuri e soluția cea mai potrivită care îți permite să faci un împrumut de minimum 400 lei. Așa că stai fără griji, poți înapoia creditul cu ușurință din salariul imediat următor.

Credius îți face totul accesibil rapid, iar dacă aplici online pentru un credit fără adeverintă de venit, economisești timp prețios pe care îl poți dedica celor dragi.

Daruri de Paște

Știm cât de costisitoare pot fi pregătirile pentru Paște, mai ales atunci când ai o familie numeroasă. De aceea, Credius îți oferă un împrumut pe termen scurt sau lung, simplu și rapid. Fie că vrei să cumperi un smartphone sau decorațiuni interioare, cele peste 250 de magazine partenere Credius îți oferă o multitudine de categorii din care să alegi cadourile ideale pentru cei dragi. Nu uita că prin opțiunea Online-online, nu trebuie să pierzi timpul nici la coada de la magazin, nici la cea de la biroul Credius.

Credius îți face sărbătorile de primăvară mai fericite prin Creditul pentru Bunuri. Credius – mereu aproape de tine la nevoie.

Într-un moment în care fiecare dintre noi se pregătește să își ia rămas bun de la 2016, noi suntem recunoscători că, în anul care e pe cale să se încheie, am avut clienți și parteneri ca dvs., pentru că încrederea necondiționată pe care ne-ați acordat-o în 2016 ne-a dat aripi.

Colaborarea cu fiecare dintre dvs. – client sau partener -, a fost minunată și suntem recunoscători că ne-ați fost alături. În anul care vine, ne vom strădui în continuare, ca și până acum, să vă oferim o experiență de neuitat, pentru o colaborare pe măsură și în viitor.

Satisfacția de a vă fi oferit cele mai bune produse și servicii încununează un an minunat și convinge încă o dată, dacă mai era nevoie, că, atunci când respecți valorile și principiile care te-au ghidat de la bun început, întâmpini orice provocare cu zâmbetul pe buze.

Pachetul ANTICREDIT, cadoul tău de sărbători

Orice finanțare Credius îți aduce, în mai puțin de 60 de minute, nu doar planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, ci și rate mici și fixe, transformând totul într-un credit rapid și avantajos. În plus, poți beneficia de finanțare maximă cu documente minime la orice oră din zi sau din noapte, pentru că noi, cei de la Credius, suntem alături de tine 24 de ore din 24. Inclusiv în weekend.

Dacă erai în cautarea unui credit doar cu buletinul, Credius este fix ceea ce ai nevoie! Pentru acordarea creditelor nu îți cerem decât documentul de identitate (si talonul de pensie, dupa caz).

Și, pentru că tot suntem în Luna Cadourilor, cadoul tău este deja pregătit. Ce cadou? Pachetul ANTICREDIT, cu care este dotat orice împrumut rapid de la Credius. De ce pachetul ANTICREDIT este cadoul ideal pentru tine? Pentru că ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Iar un imprumut ieftin și accesibil de la Credius este tot ce îți poți dori de sărbători.

Primăvara este în floare și pentru că Duminica Floriilor și Paștele se apropie cu pași repezi, vine și perioada în care trebuie să cumperi cadouri pentru cei dragi. Cheltuielile pentru masa de sărbători aproape ți-au golit buzunarele și ai o mulțime de rude și de prieteni pe care trebuie să-i faci fericiți. Știm că de sărbători e mereu dificil să te încadrezi în buget. De aceea, Credius IFN îți este alături și îți oferă tot ajutorul. Prin Credit pentru Bunuri, cumperi daruri diverse fără a micșora lista de cumpărături pentru masa de Paște.