Te-ai săturat de stat la coadă? Cumpără Online prin Credit Online

Fiecare dintre noi a cunoscut experiența cumpărăturilor online, când toate produsele pe care ți le dorești sunt doar la un click distanță. Din păcate, asta poate să însemne departe. Știm cum e atunci când aterizezi într-un magazin online și coșul tău virtual se umple de produse, însă atunci când vrei să plasezi comanda, constați că ai cardul gol. Nu te întrista. Cu Credit Online poți să îți duci cumpărăturile la capăt chiar dacă nu ai banii la tine pe moment.

Credit pentru Bunuri

Atunci când vrei să duci o viață confortabilă și fără niciun fel de grijă, ai nevoie de multe bunuri pentru tine sau familia ta. Fie că vrei un televizor sau un laptop nou, fie că trebuie să îți reamenajezi apartamentul și să cumperi mobilă sau decorațiuni interioare, cele peste 250 de magazine partenere Credius (printre care și Neoplaza, noul partener cu care ne mândrim) îți oferă o multitudine de categorii din care să alegi. Prin creditul online pentru bunuri poți împrumuta sume de până la 20.000 lei, astfel încât să îi oferi familiei tale o viață decentă. Poți achita împrumutul în rate, pe un termen de până la 5 ani.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit Online

Ca să-ți reducem și mai mult eforturile la cumpărăturile online, am inventat pentru tine o nouă tehnologie – Online, care să îți salveze timp si să te scape de dezamăgirea cardului gol atunci când vrei să faci shopping online. Așa cum îți imaginezi, totul se rezolvă în mediul virtual – iei credit 100% online, apoi îți faci cumpărăturile 100% online. Orice produs ți-ai dori, faci cumpărături fără să te ridici de pe canapea, doar cu buletinul și fără adeverință de salariu. Ca să îți poți plasa comanda rapid și fără griji,  îți dăm răspunsul în mai puțin de 60 de minute.

Prin credit online faci cumpărături simplu, rapid și eficient. Credius, partenerul tău de nădejde, îți face ziua mai fericită și te ajută să îți termini cumpărăturile.