Tu ești pregătit pentru Black Friday? Ia un credit online de la Credius și fă-ți cumpărăturile liniștit!

Black Friday bate la ușă și, dacă vrei să profiți din plin de reduceri, nu uita că o simplă strategie poate fi extrem de utilă într-un astfel de moment. Calculează-ți pașii din timp și asigură-te că un credit online de la Credius, accesibil la orice oră din zi sau din noapte, face parte din strategia ta pentru Black Friday. Dacă nu știi cum să te pregătești pentru Black Friday, îți oferim câteva sfaturi.

Credite online pentru cumpărături de Black Friday

În primul rând, pregătește lista cu produsele pe care vrei să le cumperi de Black Friday, dar nu uita să ai și alternative pentru ele, în cazul în care fie nu vei apuca să le cumperi, fie nu vor fi la ofertă. Apoi, ai nevoie de o listă cu magazinele online care comercializează produsele pe care vrei să le cumperi. Mai departe, fă-ți cont pe fiecare dintre ele sau, dacă ai deja, asigură-te că încă e valabil.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Odată parcursă această etapă, adaugă în wishlist sau în coșul de cumpărături produsele pe care vrei să le achiziționezi, să le ai la îndemână la momentul respectiv. În fine, după ce ți-ai calculat bugetul necesar pentru Black Friday, aplică pentru un împrumut online de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de până la 25.000 de lei, pe care să îi folosești pentru cumpărături.

Credius – Credit urgent pentru achiziția de bunuri

Pentru a veni în sprijinul tău, Credius ți-a pregătit planuri de finanțare multiple. Astfel, poți aplica pentru un credit pe termen scurt, care îți oferă până la 1.800 de lei, rambursabili în cinci luni, sau poți solicita un credit mare pe termen lung, în urma căruia beneficiezi, în mai puțin de 60 de minute, de până la 25.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni. Poți obține bani rapid direct în contul personal, prin oferta de credite rapide online de la Credius.

La fel de bine, însă, poți aplica pentru un credit pentru achiziția de bunuri, care îți oferă o sumă cuprinsă între 400 și 15.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci ani. După ce ai ales tipul de credit urgent pe care vrei să îl contractezi, completează cererea de finanțare online și, apoi, fie îți virăm banii în cont, fie ți-i aducem acasă, împreună cu contractul de finanțare de la Credius.

Credite online ieftine pentru cumpărături liniștite

Ce alte avantaje îți mai oferă un credit rapid? Rate mici și fixe, transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit, și pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Astfel, orice finanțare Credius se transformă instant într-un credit ieftin și accesibil, care să îți asigure bugetul necesar pentru cumpărăturile de Black Friday.

Cu un astfel de credit avantajos, pe care îl poți obține cu documente minime, îți rămân bani și pentru cadourile pe care vrei să le oferi celor dragi de sărbători. Un buget flexibil, schițat cu un împrumut urgent de la Credius, îți oferă posibilitatea de a achiziționa de pe acum cadourile de sărbători, profitând și de reducerile de Black Friday. Fă-ți cumpărăturile liniștit.

Credius, partenerul tău de nădejde.