Vine primavara! Sunteti pregatiti sa o intampinam cum trebuie?

După lunga perioadă de frig si vreme închisă, a venit momentul pe care îl așteptam cu toții – primăvara ne întâmpină cu veselie. Este perioada schimbărilor, în care ne dorim poate un look nou sau avem planuri noi de vacanță. Toate dorințele sunt acum posibile cu ajutorul unui prieten de încredere – Credius.

Am avut și frig, am avut și zapada, am avut tot ce trebuie sa avem pentru o iarna, iar acum a sosit momentul sa ne pregatim pentru primavara.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Te pregatesti de schimbarea garderobei sau vrei sa cumperi un buchet mare de lalele?

Credius este alaturi de tine si ti-a pregatit mai multe variante de credit, alege-o pe cea care ti se potriveste. Sa fie un credit mic pe termen scurt sau poate un credit mare pe termen lung, suntem pregatiti sa iti fim aproape in orice situatie.

Asadar, daca vrei ajutorul nostru, tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site-ul nostru Credius.ro, sa analizezi cu atentie ofertele pe care ți le propunem și, apoi, folosind simulatorul de rate de pe site, sa alegi creditul adaptat nevoilor tale. Odata ales ce tip de credit iti doresti, un singur pas te mai desparte de rezolvarea situatiei: completeaza formularul de finanțare de pe site și, in mai puțin de 60 de minute, iti putem vira banii in cont.

Ai nevoie de bani pana la salariu?

Creditul mic pe termen scurt: ieftin, rapid si fara bataie de cap iti permite sa imprumuti bani suficienti cat sa rezolvi o urgenta dar si sa impresionezi persoanele dragi. Cu o valoare incepand de la 600 RON si pana la 2200 ron, pe o perioada maxima de 5 luni, creditul pe termen scurt poate fi solutia ideala pentru tine. Mai mult, ai posibilitatea sa il achizitionezi online, fara sa te mai deplasezi si sa pierzi timp si nervi pe la cozile ghiseelor. Afla mai multe detalii aici.

Nu lasa primavara sa te surprinda, surprinde-o tu pe ea! Credius este alaturi de tine.