Vrei un telefon nou? Ia un împrumut online de la Credius și cumpără-l acum!

Ți-ai promis, acum ceva vreme, că, atunci când vei avea bani, îți vei cumpăra un telefon nou. Nu visezi la un telefon de ultimă generație, ci la unul mai bun decât cel pe care îl ai în momentul de față. Unul care să nu mai dea rateuri atunci când ți-e lumea mai dragă, unul care să îți facă viața mai ușoară. Din păcate, a trebuit să tot amâni acest lucru, pentru că bugetul nu ți-a permis. E momentul să faci o schimbare în viața ta. Ia un împrumut online de la Credius și mergi direct la cumpărături.

Credius – credite online doar cu buletinul

Nu trebuie să ne spui ce telefon vrei să îți cumperi, pentru că noi nu te întrebăm ce ai de gând să faci cu banii. E de ajuns să ne spui care este suma de care ai nevoie și, în mai puțin de 60 de minute, îți putem oferi un credit urgent care să te ajute să îți împlinești visul. Unul pe care l-ai tot amânat. Acum, nu trebuie să mai aștepți. Ne contactezi, aplici pentru un credit pe termen scurt de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, poți obține un împrumut online doar cu buletinul.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Doar cu buletinul? Da, pentru că noi, cei de la Credius, punem accentul pe documente minime. Ceea ce înseamnă că tu poți beneficia, la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend, de un credit fără adeverință de salariu, care să te ajute să îți completezi bugetul. Și, dacă nu ai bani să îți cumperi un telefon nou, îți oferim un împrumut până la salariu, care îți poate aduce o sumă cuprinsă între 450 și 1.800 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci luni.

Credius – credite ieftine pe termen scurt

Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes, îți oferim un credit avantajos, cu rate mici și fixe și fără costuri ascunse. Cu alte cuvinte, transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit. Mai ieftin decât alte credite rapide pe termen scurt, un împrumut până la salariu de la Credius te ajută, în mai puțin de 60 de minute, fie să scapi de griji, fie să îți împlinești visul. În plus, îți poți completa bugetul stând în fața calculatorului, aplicând pentru un credit online.

Și asta nu e tot. Acum, orice credit urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care oferă bonusuri și ieftinește creditul. Astfel, la rambursarea anticipată a oricărui împrumut urgent de la Credius, nu achiți vreun comision, ci primești un bonus din partea noastră. Dacă vrei un credit ieftin, completează cererea de pe site-ul Credius, îți ia doar cinci minute. Odată cererea aprobată, îți virăm banii în cont sau ți-i aducem acasă, împreună cu contractul de finanțare. Tu alegi.

Credius – cele mai avantajoase împrumuturi online pe care le poți găsi!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. credius spune:

    Buna ziua, puteti aplica online pentru un credit rapid aici https://www.credius.ro/cerere-credit. Multumim!

  2. buna ziua as dori si eu un credit

Comments are closed.