Ai nevoie de bani până la salariu? Ia un credit pe termen scurt de la Credius!

Dacă te confrunți cu o situație neprevăzută sau o problemă urgentă, a cărei singură rezolvare e de natură financiară, poți scăpa de griji în cel mult 60 de minute. Nu trebuie să apelezi la prieteni, poate sunt și ei strâmtorați, și nici să aștepți ziua de salariu. E de ajuns să contactezi Credius și, în mai puțin de o oră, poți beneficia de un credit de nevoi personale pe termen scurt, care să te scoată din încurcătură.

Cel mai ieftin credit rapid pe termen scurt

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Știm că, în astfel de situații, timpul este extrem de important pentru tine, fiindu-ți mai degrabă dușman, nu prieten, așa că, la Credius, facem totul atât de simplu, încât nu pierzi nici timp, nici nervi. Nu te trimitem în stânga și în dreapta după zeci de documente și nici nu te întrebăm ce problemă ai. Indiferent de ora la care ne contactezi, pentru că suntem alături de tine 24/24, chiar și în weekend.

Așa că, dacă ai o problemă financiară de rezolvat urgent, îți putem oferi soluția în cel mult 60 de minute. Cum? Oferindu-ți cel mai ieftin credit rapid pe termen scurt. Rapid și fără bătaie de cap, poți obține de la Credius un împrumut cuprins între 450-1.800 de lei, bani care să te scoată din criză până la salariu și pe care îi poți rambursa într-o lună, la următorul salariu, sau în cinci luni. Tu alegi.

Pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul

Și, orice ai alege, tot tu ieși în câștig. Iar asta, întrucât fiecare credit Credius, indiferent că este pe termen scurt sau pe termen lung, este dotat cu pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius. Ce înseamnă asta? Pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Cu alte cuvinte, rambursezi anticipat, ești premiat. Unde ai mai întâlnit așa ceva?

Dacă ești la ananghie, contactează-ne. Dacă nu ai timp să mergi la una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, ai nevoie de numai 5 minute să completezi formularul online. Dacă nu ai nici 5 minute la dispoziție, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te sunăm înapoi. Între timp, pregătește doar buletinul, Credius nu îți cere alte documente.

Credius, împrumutul tău până la salariu

Dacă ai 20 de ani împliniți și ai nevoie urgentă de bani până la salariu, suntem aici să îți oferim creditul nevoilor tale, adică o sumă de până la 1.800 de lei, gura de oxigen de care ai nevoie până când salariul te va ajuta să respiri din nou de unul singur. Nici nu te punem pe drumuri, așa că, dacă nu ai timp să vizitezi un birou Credius, îți aducem contractul de împrumut acasă, împreună cu banii.

Oferim si credit rapid online fara adeverinta de venit persoanelor interesate.

Și, stai liniștit, la Credius nu există taxe ascunse, noi suntem adepții transparenței totale. Ai rate fixe, așa că știi de la început cât trebuie să plătești, și oferte personalizate, să poți alege exact creditul potrivit nevoilor tale. Unul rapid, ieftin, simplu și eficient. Cu alte cuvinte, creditul mic pe termen scurt de la Credius, pe care să îl rambursezi la următorul salariu sau în termen de cinci luni.

Scapă de griji cât ai zice Credius.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 Comments

 1. Moise spune:

  Va rog sa ma sunati am nevoie urgent de bani pt. Copii

 2. buna ziua ma numesc lucian sebastian marius şi as dori un credit pina la salariu am 2000 salar net pe luna

 3. credius spune:

  Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

 4. credius spune:

  Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

 5. Marius spune:

  As dori un imprumut de 1800 lei. ce acte am nevoie?

 6. credius spune:

  Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.