Cât de simplu este sa-ți iei un credit online doar cu buletinul

Casa a devenit pentru mulți refugiul în fața amenințării noului coronavirus, birou temporar, singurul spațiu de relaxare permis. În aceste condiții, interacțiunea cu ceilalți, inclusiv cu instituții publice sau private s-a putut desfășura doar online în mare parte. Iar acest exercițiu de comunicare ne-a arătat beneficiile acestui gen de interacțiune,  cuantificate în timp câștigat, bani economisiți și soluții rapide.

Mulți au descoperit în această perioadă că și în domeniul financiar-bancar există deja astfel de facilități, care le permit să aplice online pentru un împrumut. Ele au fost dezvoltate și implementate de entitați care au înțeles că interacțiunea online reprezintă viitorul și în acest domeniu și care apreciază timpul clientului la adevărata valoare. Sunt numeroase situații în care o persoană are nevoie urgentă de bani, pentru a-și rezolva o problemă medicală sau de altă natură și fiecare oră contează.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius inovează permanent și pune la dispoziția clienților soluții moderne, sigure și rapide de finanțare. Stând pe canapea, acasă, sau accesând site-ul de pe telefon, oriunde te-ai afla, poți aplica online pentru un credit, în condiții de maximă securitate a datelor prelucrate. Completarea cererii de credit se face în câteva minute și, pentru a aplica, mai ai nevoie doar de o copie după actul de identitate, care se atașează tot online.

Opțiunea de a aplica pentru credite online doar cu buletinul simplifică foarte mult interacțiunea cu instituția financiară nebancară și scurtează timpul de analizare si aprobare a împrumutului. La Credius toată procedura poate dura 60 de minute și, dacă solicitarea este aprobată, poți semna imediat contractul de credit. Banii solicitați îți pot fi virați într-un cont bancar, pe card sau numerar, la ghișeul unei bănci.

Condiții de creditare doar cu buletinul

  • Să ai vârsta de cel puțin 18 ani la momentul în care aplici pentru creditul online
  • Să fii cetățean român cu domiciliul în România
  • Să ai o vechime minimă de o lună la locul de muncă

Dacă îndeplinești aceste condiții minime, nu ezita să aplici online pentru un credit doar cu buletinul la Credius, pentru a obține un împrumut în condiții foarte avantajoase.