Cele mai convenabile 3 tipuri de credite nebancare

Produsele din portofoliul institutiilor financiare nebancare (IFN) sunt o alternativa reala la serviciile clasice de finantare. Oferta de credite nebancare se adapteaza permanent la nevoile oamenilor si inoveaza la nivelul tipurilor de produse de finantare si al mecanismelor de analiza si aprobare a solicitarilor de creditare.

Daca esti in cautarea unui imprumut avantajos si rapid, ai la dispozitie numeroase variante de produse din oferta IFN-urilor care pot sa te ajute sa depasesti orice dificultate de ordin financiar. Iti prezentam in continuare trei dintre cele mai intalnite astfel de tipuri de credite nebancare:

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  1. Creditul de nevoi personale – este cel mai frecvent tip de credit nebancar, pentru ca iti ofera cea mai mare libertate de utilizare a banilor solicitati. Oferta Credius IFN pentru acest tip de credit are un prag maxim de imprumut de 40000 de lei. Procedurile de aplicare se pot derula online, in cateva minute, documentatia solicitata este redusa la minimum (o copie dupa un act de identitate), aprobarea se face in 60 de minute si banii iti sunt virati in 24 de ore. Nu iti sunt solicitate documente justificative pentru cheltuirea imprumutului, astfel ca poti sa utilizezi banii pentru orice problema sau iti poti indeplini orice dorinta. Cauti credite online noi? Iti oferim o gama diversificata de metode de finantare.
  2. Creditul pentru bunuri – este un imprumut nebancar cu destinatie specifica, respectiv achizitionare unor bunuri pe care ti le doresti (telefon mobil, frigider, laptop, etc.). Poti primi pana la 20000 de lei la Credius, aplicand in orice magazin online unde gasesti optiunea de plata rate Credius in modulul de efectuare a platii sau in magazinele partenere offline. Astfel, vei avea produsul dorit in aceeasi zi, fara drumuri inutile, fara documente justificative, fara timp pierdut.
  3. Creditul pentru pensionari – Credius si alte IFN-uri au dezvoltat produse de finantare destinate persoanelor in varsta, pensionate, care au nevoie de resurse financiare suplimentare pentru a depasi anumite situatii neprevazute sau pentru a face surprize celor dragi. Produsele clasice de finantare impun anumite limite de varsta pentru cei care aplica, iar acest lucru priveaza un segment important de solicitanti de posibilitatea de a primi un imprumut. La Credius varsta nu este o piedica, fiecare pensionar, indiferent ca are 70, 80 sau peste 90 de ani, poate solicita un credit specific. Cu o cerere de creditare completata online si o copie dupa cel mai recent talon de pensie, poti aplica rapid si in siguranta pentru banii de care ai nevoie. Vei avea resursele necesare a doua zi si vei trece cu bine peste orice impas financiar.

Avem si credite pentru pensionari cu pensii mici, astfel incat oricine isi poate permite finantarea unor nevoi personale pe terme scurt sau lung.

Fiecare dintre aceste credite nebancare se poate accesa facil si sigur, iar modalitatile multiple de plata a ratelor lunare te ajuta sa returnezi fara probleme imprumutul. La Credius este recomandat sa utilizezi de fiecare data calculatorul de rate aflat de site, inainte de a aplica, pentru a estima valoarea ratei lunare in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare.