Trebuie să urmezi un tratament medical costisitor? Fă-te bine cu un credit pe termen lung de la Credius!

Atunci când se confruntă cu probleme medicale, cei mai mulți dintre noi amână tratarea acestora. De cele mai multe ori, pentru că medicamentele sau tratamentele medicale sunt scumpe, iar bugetul nu poate acoperi cheltuielile. În plus, medicamentele fie nu sunt compensate, fie reducerea este aproape insesizabilă. Că așa se întâmplă în România. Soluția? Nu, amânarea tratamentului nu este o soluție! Un credit pe termen lung de la Credius, da, este o soluție.

Credit pe termen lung pentru urgențe medicale

Înțelegem că te confrunți nu doar cu probleme de sănătate, ci și cu probleme financiare, dar, dacă amâni tratamentul, indiferent cât de costisitor ar fi, nu faci decât să agravezi ambele probleme. Sănătatea va fi din ce în ce mai șubredă, iar tratamentul va fi și mai scump în viitor. Dacă acum nu îți permiți un tratament medical, ce te face să crezi că, pe viitor, vei avea bugetul necesar? Nu știi nici tu, nu? Și, atunci, cât de indicat e să amâni tratamentul?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Așa, cu un credit pe termen lung de la Credius, pe care îl poți obține în mai puțin de 60 de minute, îți poți rezolva problemele în cel mai scurt timp. Și, pentru a beneficia de un împrumut rapid, nu ai nevoie de un dosar plin cu documente, pentru că la Credius primești credit doar cu buletinul. Nici nu te întrebăm ce ai de gând să faci cu banii, pentru că suntem conștienți că apelezi la un împrumut urgent pentru că ai probleme. Iar noi facem tot posibilul să îți oferim un credit avantajos.

Împrumutul online care te scapă rapid de griji

La Credius, e cât se poate de simplu. Intri pe site, completezi cererea de finanțare și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de un împrumut online care să te ajute să scapi de griji. Iar un credit pe termen lung de la Credius, de exemplu, îți oferă până la 50.200 de lei, bani care să îți rezolve problemele medicale. Dacă alegi un astfel de credit online, beneficiezi de o perioadă de finanțare de până la cinci ani. În plus, un credit urgent de la Credius îți aduce și rate mici și fixe.

În plus, dacă vrei un credit ieftin de la Credius, îl poți obține la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend. Ai oferte personalizate, pentru a alege creditul de care ai nevoie, și planuri de finanțare multiple, pentru a te bucura de un împrumut avantajos. Iar pachetul ANTICREDIT, care însoțește orice împrumut rapid de la Credius, ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Cu alte cuvinte, dacă iei un credit rapid și îl rambursezi înainte de termen, te premiem.

Credius, alături de tine la bine și la greu.