Credite pentru pensionari 2022 – Cele mai importante informatii de la Credius 

Credite pentru pensionari 2022 este un produs dedicat persoanelor de varsta a treia si raspunde conditiilor speciale ale acestei categorii de varsta. Doar ca majoritatea institutiilor bancare si financiare au o varsta maxima pana la care pot acorda imprumuturi speciale pensionarilor. 

Motiv pentru care, institutiile nebancare au decis ca e momentul lor sa actioneze si sa ofere servicii personalizate acestei categorii de varsta. Aceste imprumuturi speciale se adreseaza exclusive pensionarilor si au conditii adaptate acestui scop. Produsul credite pentru pensionari 2022 ofera pensionarilor finantarea de care au nevoie. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Am iesit la pensie. Mai pot aplica pentru un imprumut? 

Bineinteles ca da! Ofertele pentru aceasta categorie au devenit tot mai numeroase si diversificate. Daca esti pensionar, cauta institutiile care au astfel de imprumuturi gandite special pentru tine. 

Imprumuturile pentru pensionari sunt accesate in situatiile de urgenta. La perioada pensionarii, urgentele sunt de ordin medical de cela mai multe ori, interventii chirurgicale sau tratamente costisitoare. 

Pentru sumele mici pe termen scurt, produsul Credius pensionari reprezinta cea mai buna solutie. Cel mai mare avantaj al acestui tip de imprumut este obtinerea acestuia intr-un timp foarte scurt si mai ales cu un numar minim de documente.  Aplici online si primesti imediat pe card banii necesari pe care ii rambursezi in cate rate vrei tu. Solutia de credite online pentru pensionari a fost special conceputa pentru clientii care au nevoie de bani rapid si usor, fiindca stim cat de neplacut este sa alergi prin oras pentru simulari si aprobari de credit. 

Care este varsta maxima pentru credit de nevoi personale? 

Gasirea unui astfel de credit nu este insa o misiune usoara, pentru ca majoritatea institutiilor care ofera produse de creditare limiteaza accesul persoanelor peste o anumita varsta, din cauza riscului mai ridicat de neplata. Credius a inteles nevoia persoanelor in varsta de a-si rezolva anumite probleme urgente cu ajutorul unui credit pentru pensionari si vulnerabilitatea care apare dupa o anumita varsta.  

In conditiile in care multe institutii care ofera finantari impun o limita de varsta pentru creditare, produsul credite pensionari de la Credius este accesibil oricarui solicitant peste 65 de ani, fara un prag maxim de varsta. Prin urmare, chiar daca ai 70, 80 sau peste 90 de ani, poti profita de oferta de credite pensionari, rapide, usor de accesat si cu rate mici. 

Cu alte cuvinte, poti sa te bucuri astfel de banii de care ai nevoie si sa faci cadouri minunate celor dragi, fara limite! 

Avand acces la acest produs de imprumut, pensionari de toate varstele pot sa-si rezolve o multitudine de situatii de natura financiara. Un astfel de imprumut de la Credius te ajuta sa-ti platesti datorii de care nu ai putut sa scapi pana acum, sa poti cumpara medicamentele de care ai nevoie sau sa achiti o interventie medicala urgenta. 

Astfel, la Credius poti solicita credite cu sume de pana la 50.200 de lei, pe perioade de pana la 5 ani. Dar cel mai important e ca poti aplica indiferent de varsta, fiecare client beneficiind de Pachetul AntiCredit. Totul este convenabil la Credius. Aplici si primesti raspuns in 5 minute! Ai nevoie doar de buletin si de ultimul talon de pensie! Accesarea unui astfel de imprumut pentru pensionari se face fie la un birou Credius, completand cererea de credit ajutat de un consultant fie rapid si simplu, online! 

Daca esti pensionar aplica acum pentru imprumut si bucura-te de o batranete linistita. 

Credite pentru pensionari 2022 – Etape de parcurs  

Procedurile de aplicare si aprobare a unui credit rapid direct pe card de la Credius sunt facile si se pot face online, oferind o siguranta sporita.  

Completarea unei cereri de credit in cateva minute si atasarea unei copii dupa actul de identitate si dupa cel mai recent talon de pensie sunt primii pasi in procedura de obtinere a banilor doriti. Raspunsul la cerere vine prompt, in cel mult 5 minute. Dupa ce solicitantul primeste contractul de credit si il retrimite prin e-mail semnat, imprumutul este si mai aproape. 

Avem diverse credite online pentru pensionari la care poti apela cu incredere pentru a-ti finanta stilul de viata. 

Poti solicita pana la 50.200 de lei prin acest tip de credit si este indicat ca inainte de a aplica sa folosesti calculatorul de credit de pe site-ul Credius, pentru a afla ce nivel de imprumut si pe ce perioada optima te poti imprumuta pentru a avea o rata lunara sustenabila. 

In 24 de ore ai acces la banii solicitati si ii poti folosi dupa cum doresti. Credius are grija sa-ti puna la dispozitie mai multe modalitati de accesare a banilor, precum si multiple solutii de achitare a ratelor lunare, astfel incat tu sa poti returna usor si in siguranta oricare dintre produsele de tip credite pensionari si sa te poti bucura de viata la orice varsta. 

Concluzii 

Statutul de pensionar iti aduce relaxarea de care ai nevoie dupa anii de munca. Ai mai mult timp pentru tine si familie, poti calatori si vizita destinatii dorite de multa vreme, iar pasiunile carora nu le-ai acordat niciodata atentia si energia necesare revin pe lista de prioritati. Din punct de vedere financiar, ai mai putine oportunitati, depinzand in cele mai multe cazuri de pensie. Anumite situatii neprevazute te pot pune in dificultate si poti fi nevoit sa apelezi la alte resurse, precum un credit pensionari fara limita de varsta. 

Astfel, ai acces la credit cu venit mic, cum se intampla in cazul multor pensionari, care nu pot sa-si acopere toate cheltuielile din resursele proprii. Vei primi pana la 10.000 de lei, fara batai de cap si fara limita de varsta. Tot ce trebuie sa faci pentru a accesa un credit pensionari este sa completezi o cerere de credit si si sa ai o copie dupa actul de identitate si cel mai recent talon de pensie. Raspunsul Credius vine in 5 minute si, daca este pozitiv, vei primi banii in numerar sau intr-un cont. 

O surpriza destinata nepotilor, vacanta asteptata de prea mult timp, o interventie medicala urgenta, toate au o solutie cu un credit pensionari de la Credius. Cu alte cuvinte, te poti bucura in liniste de statutul de pensionar si poti sa-ti rezolvi toate problemele stiind ca orice nevoie financiara poate fi revolvata rapid cu solutiile puse la dispozitie de Credius. Pentru ca varsta este doar un numar si important este sa ai o stare de spirit buna, care te va ajuta sa treci peste orice hop.