Cum obtii un credit nebancar prin telefon?

Multe servicii si nevoi din viata cotidiana s-au scumpit in ultima perioada. Fie ca te-a luat prin surprindere costul facturilor la gaz si electricitate sau pretul tot mai ridicat al benzinei, stim ca poate deveni dificil sa faci fata tuturor acestor cheltuieli frecvente.

Indiferent daca a ramas mult prea mult timp pana la salariu sau pur si simplu a intervenit o urgenta ce necesita o suma considerabila, solutia ideala ar putea fi aplicarea pentru un credit nebancar prin telefon.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Aplicarea pentru un credit este adesea un proces relativ indelungat, fapt ce ar putea sa-ti incurce planurile . Din fericire, Credius este un IFN ce iti poate oferi solutia pentru problemele tale financiare in mod rapid si eficient, chiar din confortul locuintei tale. Dar totusi…

Ce sa ai in vedere pentru un credit nebancar prin telefon?

Inainte de a aplica insa pentru suma dorita, iti recomandam sa utilizezi un calculator credit de pe website-ul Credius. Trebuie doar sa introduci suma dorita si perioada de rambursare adecvata posibilitatilor tale de achitare.

Astfel, calculatorul va genera in mod automat valoarea ratei lunare, in functie de datele introduse de tine.

O asemenea simulare te poate ajuta in luarea unei decizii calculate, pentru a te putea folosi de suma imprumutata in mod inteligent.

Credit nebancar prin telefon folosind un selfie

Ce este aproape la fel de rapid precum un selfie? Raspunsul este creditul cu selfie! Ai nevoie doar de telefonul mobil, conexiune la internet si 5 minute disponibile. Este cea mai rapida varianta pentru un credit nebancar prin telefon.

Este o alternativa unica, deoarece intregul proces se desfasoara online, de oriunde si oricand. Nu sunt necesare prezentarea la un sediu fizic sau orice interactiuni directe, iar acesta este un avantaj in perioada incertitudinii produse de pandemia Covid-19.

Trebuie doar sa completezi cererea de acordare a creditului, incarci o poza cu actul tau de identitate si bineinteles, iti faci un selfie. Dupa transmiterea acestor date in platforma, vei primi raspunsul rapid, iar suma solicitata va fi virata in cardul tau in aproximativ 5 minute.

Cum este posibil?

Am lansat acest sistem simplu, eficient si rapid pentru a raspunde nevoii clientilor de a primi sumele dorite in mod facil. Nevoia de digitalizare in domeniul financiar, inclusiv pentru institutiile nebancare, este certa. Un alt avantaj notabil este faptul ca poti aplica pentru acest credit online chiar si daca te afli in afara tarii. Dar cum reusim sa iti analizam solicitarea intr-un timp atat de scurt si la orice ora?

Ei bine, prin a utiliza cea mai moderna tehnica, a inteligentei artificiale, ce automatizeaza intregul proces de receptionare, analizare si validare a solicitarilor primite. Conditia incarcarii pozei cu buletinul si a unui selfie este doar pentru a ne asigura ca suma solicitata ajunge la tine cu bine si pentru a elimina nevoia de prezentare la un sediu fizic. Digitalul este viitorul pentru multe industrii si ne dorim sa iti oferim o experienta cat mai placuta, din confortul casei tale.

Apeleaza la Credius oricand ai nevoie de un credit rapid online si rezolva orice problema financiara in timp record!

Citeste si despre: ce inseamna refinantarea creditului.