Cum poți obține un credit rapid online fără acte?

Pentru a-și permite un ajutor financiar pentru a rezolva o problemă apărută în viața lor neprevăzut sau doar pentru a-și satisface o dorință mai veche pentru care nu au avut fondurile necesare, oamenii apeleaza la credite rapide.

Însă, ce facem dacă ne aflăm în situația în care avem nevoie de această sumă, dar nu avem o adeverință de venit pentru a obține un credit? Putem obține un credit fără adeverință de venit? Da! Instituțiile financiare nebancare oferă credite fără acte în condiții perfect legale, fără a fi însă bănci.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Acest împrumut rapid online este ideal atunci când aveți un moment de criză în viața dumneavoastră și efectiv nu aveți la cine să apelați. Condițiile pentru acordarea unui credit online fără acte sunt mult mai flexibile pentru clienți. Aceștia au numeroase beneficii, putând obține banii de care au nevoie rapid, fără prea multe documente, direct în contul personal.

Tipuri de credite rapide online fără acte!

  1. Creditul rapid online fără adeverință de venit – este metoda cea mai convenabilă pentru a face rost de bani. La Credius, poți accesa sume începând cu 1000 de lei, cu perioadă de rambursare scurtă, chiar de la 12 sau 24 de luni. Formalitățile pentru un astfel de credit sunt minime sau chiar inexistente, procesul de analiză este scurt și aprobarea se face foarte rapid, în 60 de minute de la aplicare. Banii devin disponibili imediat direct în contul personal sau de la un punct de ridicare Credius.
  2. Creditul de nevoi personale fără adeverință de salariu – este un tip de credit popular printre clienții instituțiilor nebancare. Banii împrumutați sunt folosiți pentru diferite scopuri, vacanță, investiții, urgențe medicale, renovari etc. Pentru un astfel de credit, procedura de obținere este la fel de simplă ca în cazul unui credit rapid online, în condiții mai flexibile. Puteți fi siguri că instituțiile financiare nebancare sunt companii 100% sigure, legale, care funcționează sub reglementarea Băncii Naționale a fiecărei țări.

 

Care sunt condițiile de creditare pentru  un împrumut rapid online?

 

  • Solicitantul trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani până în momentul în care a făcut cererea împrumutului.
  • Prezentarea unui act de identitate care să demonstreze resedinta in Romania, in caz contrar cererea va fi refuzata.
  • Acordarea datelor de contact cu acord dvs. pentru a vă putea trimite toate informatiile importante.
  • Este indicat să ai totuși un venit stabil chiar dacă este mai mic însă prin care să dovedești că poți să-ți plătești ratele la timp