Nevoi, cheltuieli, urgențe neprevăzute? Toate au un răspuns: Credius!

Posibil să fi avut vreo urgența, o nevoie personală sau cheltuieli ce nu suportau amânare. Sau dacă tu nu ai trecut prin astfel de situații, sigur știi pe cineva care s-a aflat într-o situația similară. Trebuie să știi că partenerul tău de încredere în astfel de situații este Credius. Vezi aici câte opțiuni ai!

Credius nu se rezumă doar la situații neprevăzute și urgențe financiare. Știm că ai planuri mari care necesită suport financiar, așa că poți apela și la credite pe termen lung sau credite pentru IMM-uri, dacă ai în plan dezvoltarea unei afaceri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Plecat peste hotare pentru un trai mai bun, dar gândul a rămas tot la cei dragi de acasa? La Credius ai avantajul să aplici pentru Creditul Diaspora! Acesta este soluția ideală când vrei să-I ajuți mai mult pe cei de acasa, chiar dacă distanța va desparte. Oriunde te-ai afla, Creditul Diaspora îți este aproape!

Planifici o vacanță surpriză?

Plănuiești o vacanță de neuitat în această iarnă, dar nu ai avut timp să strângi bani? Te înțelegm perfect pentru că acele cheltuieli zinice ne țin în loc din a păstra bani și pentru lucrurile pe care ni le dorim. Iar Credius te susține!

A spus cineva renovare?

Parcă dormitorul tău sau sufrageria are nevoie de o nouă înfățișare? Stai fără grijă! La Credius, creditele se acordă atât de rapid, încât nu vei avea timp nici să comanzi noua mobilă. Tot ce trebuie să faci e să completezi cererea de credit, iar colegii noștri te vor contacta imediat.

Orice plan ai avea, Credius îți oferă soluția cea mai bună de creditare pentru nevoile tale. Oferim libertate, flexibilitate și transparență.

Vin momente când îți dai seama că trebuie să faci un credit. Acesta reprezintă o soluție la îndemână atunci când nu putem găsi ajutor în altă parte. Apelează la Credius, iar noi te vom ajuta cât ai zice CREDIT. Îți trebuie doar buletinul, fără alte acte sau drumuri inutile.