În secolul vitezei, aplică pentru credite online

Pentru că suntem presați de timp, pentru că ni se pare adesea că zilele nu sunt îndeajuns de lungi pentru a putea face tot ce ne propunem, avem nevoie de soluții care să ne scutească de drumuri în plus, de timpi de așteptare prea mari și tot ce însemnă pierdere de timp.

În acest scop, au luat naștere diverse servicii online cu ajutorul cărora ne putem rezolva problemele și sarcinile din fața unui laptop sau a unui telefon. De la cumpărături online, achitarea facturilor, rezervarea unei mese la restaurant, am sărit direct la cererea unui împrumut online.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Soluție rapidă în criză de timp

Credius este o instituție care oferă soluții variate de creditare oricărei persoane capabile să gestioneze un credit și care are nevoie de fonduri suplimentare într-un timp relativ scurt.

Pentru cei al căror timp este limitat, Credius oferă posibilitatea de acordare a unui credit completând o cerere online. Nimic mai simplu și mai rapid. Tot ce trebuie să știi este suma de care ai nevoie.

Imediat după completarea cererii de împrumut, aceasta va fi analizată în mai puțin de 60 de minute și vei primi acceptul, însoțit de o ofertă din partea specialiștilor Credius.

Banii direct în cont

Dacă cerere de finanțare este aprobată, vei putea semna contractul fără drumuri suplimentare la un punct fizic. Unde mai pui că banii vor intra direct în contul tău.

Doar cu buletinul și cu cererea online completată, primești informațiile de care ai nevoie  pentru acordarea creditului.

Cum restitui banii e tot alegerea ta! Poți alege metoda prin ramburs prin depunerea de numerar la o instituție bancară parteneră unde poți efectua plata rapid fără alte complicații. Transferul bancar este o altă metodă de restituire. Pentru asta ai nevoie de actul tău de identitate, detaliile contului bancar Credius cât și informațiile referitoare la contractul de credit. Și nu uita de punctul de încasare QIWI, care este un serviciu universal de plată.

Pașii fiind urmați cu exactitate, nu rămâne decât să te bucuri de banii primiți, dar și de timpul economisit.