Sistemul de plată în e-commerce. Cum să crești vânzările simplu și rapid

Atunci când deții un magazin online, e important să atragi constant trafic pe site și să convertești vizitatorii în clienți fideli. Un aspect decisiv în procesul de cumpărare este sistemul de plată, care trebuie să fie cât mai accesibil și să ofere potențialilor clienți cât mai multe opțiuni, adaptate nevoilor fiecăruia. Pentru a te asigura că vizitatorii tăi nu abandonează coșul de cumpărături și că își vor duce la capăt cu bine comanda, Credius îți propune metoda de plată prin credit online – un instrument inovator implementat deja de peste 250 de magazine partenere Credius.

Online-Online By Credius

Online-Online este un sistem de plată inovator dedicat magazinelor online, care permite cumpărătorului să achite bunurile prin împrumut de la Credius. Prin minimizarea eforturilor cumpărătorului în shoppingul online, metoda de plată prin credit online duce la creșterea ratei de conversie a clienților potențiali în clienți reali. Dacă vrei să integrezi sistemul de plată prin credit în magazinul tău, Credius are grijă de tot. Integrăm pe deplin procesul de creditare în procesul online de comandă. Pentru ca produsul să fie mai profitabil pentru tine într-un timp cât mai scurt, luăm decizia privind acordarea creditului în mai puțin de o oră. Imediat ce cumpărătorul primește bunul îți transferăm banii.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Beneficiile Sistemului de Plată prin Credit

Cu cât oferi mai multă flexibilitate potențialilor cumpărători, cu atât ai mai multe șanse să îi transformi în clienți fideli. Un sistem de plată ușor și accesibil, care să permită efectuarea cumpărăturilor chiar și celor care nu au bani să achite pe loc va crește substanțial numărul de clienți în magazinul tău online. În plus, modalitatea de plată prin credit (cu commission 0) te ajută să ridici valorea medie a unei cumpărături și să vinzi mai mult.

Adaugă și tu opțiunea de plată online-online magazinului tău și crește vânzările simplu și rapid. Trebuie doar să completezi cererea de înregistrare. Suntem nerăbdători să te cunoaștem!