Suntem în lipsa de timp, avem nevoie de un credit rapid!

Știm că atunci când ai o urgentă nu ai timp să alergi după documente, să stai la cozi, sau să aștepți adeverințe de la contabilii firmei, așteptare care poate dura câteva zile, ceea ce nu e tocmai în avantajul tău.

Pentru credite fara garantie poti apela la echipa noastra si colegii te vor indruma catre creditul care este cel mai potrivit pentru nevoile tale particulare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ți-ai dori ca lucrurile să se întâmple mai rapid, să poți lua decizii fără timp prea mult de gândire, pentru că ești presat de circumstanțe.

Prin urmare, noi avem soluția perfectă pentru tine! Îți acordăm un credit rapid fără hârtii, garanții sau giranți!

Credite rapide indiferent de tipul lor!

Tipurile de credite oferite de instituțiile bancare se diferentiază în funcție de cum îi plănuiești să îi folosești. Fie că dorești să achiziționezi un produs electrocasnic nou sau o casă nouă, fie că vrei să renovezi, să pleci în vacanță sau a apărut o intervenție medicală de natură urgentă, apelezi la credite bancare.

La Credius, vei găsi orice tip de credit și îl poți solicita, indiferent de natura acestuia. Fie că este un credit pe termen scurt sau lung, fie că e pentru nevoi personale, fie că este ipotecar, pentru cei ieșiți la pensie sau plecați în străinătate.

Pentru orice tip de credit aplici, răspunsul va veni în cel mai scurt timp. Fie că aplici online, prin completarea cererii de credit, fie că vii într-unul dintre punctele Credius din țară, în doar 60 de minute lucrătoare, cererea ta va fi analizată și verificată de unul dintre specialiștii noștri.

Rapid înseamna online!

Pentru că suntem presați de timp, alegem să rezolvăm o multitudine de sarcini online, chiar să și aplicăm pentru un credit. Credius a luat în calcul lipsa ta de timp și a implementat posibilitatea de solicitare a unui credit online, completând o cerere și semnând contractul direct din față laptopului.

Câmpurile cererii sunt ușor de accesat și completat, în mai puțin de 5 minute. După această acțiune, tot ce trebuie să faci, e să aștepți aprobarea noastră, cât și detaliile suplimentare despre solicitarea ta. Avem nevoie de o semnătura electronică pe contractul trimis, pentru aprobarea creditului, iar banii îi vei primi în contul tău.

Acum că știi cât de repede poți solicita un credit, stabilește care e prioritatea ta!