Vara asta, lasă compromisurile în urmă

Nu mai e loc de îndoială, vara s-a instalat cu succes și planurile de vacanță deja încep să se adune. Toate bune și frumoase, dar ne dăm seama că nu am reușit să punem bani deoparte așa cum plănuisem la început de an. De ce?

Ei bine, cheltuielile zilnice nu ne-au lăsat. În plus, am mai cumpărat ce am mai avut nevoie pentru casă, copiii au avut nevoie de bani pentru școală și uite așa, banii s-au cheltuit fără să ne dăm seama. Ce e de făcut? E simplu, poți apela la credite!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Beneficiile unei vacanțe

O vacanță pe cinste este menită să îți dea forțe noi pentru a te întoarce mai bine dispus la job, dar reprezintă, în același timp, un prilej excelent pentru a forma o legătură mai strânsă între membrii familiei tale. Puteți vedea locuri pe care v-ați dorit întotdeauna să le vedeți, puteți face drumeții în care să colaborați pentru a ajunge mai repede la destinație, iar aceste activități vă vor învăța să lucrați în echipă și să fiți mai uniți.

Renovare

Până la urmă, vara nu este doar despre vacanțe, ci este anotimpul ideal în care poți începe să faci schimbări în casa ta. Dacă vrei să renovezi, un credit mare pe termen lung este soluția potrivită pentru tine și cei dragi. Oferă-le mai mult confort și prosperitate și vei vedea cum radiază de fericire.

Mobilier

Dacă simți nevoia de o schimbare în ceea ce privește mobilierul, împrumuturile noastre sunt suficient de generoase încât să îți poți permite un set nou de mobilă pentru toată casa. Ieși din monotonie și adu o schimbare în casa ta. Încearcă noile tendințe în materie de design interior.

Aer condiționat

Ventilatorul nu mai mulțumește pe nimeni, dar un aparat de aer condiționat, completat cu un montaj de cea mai bună calitate ar presupune un cost prea mare? Știm că nu mai poți aștepta, așa că îți oferim un credit rapid care să te scape de probleme cât mai repede cu putință.
Credius îți face vara așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Ai timp pentru îmbunătățiri în casă și, de ce nu, pentru o super vacanță.