Vrei să îți cumperi o mașină nouă? Cu un credit online, pe termen lung, de la Credius, o poți avea chiar azi!

Ți-ai propus să îți iei adio, anul acesta, de la bătrâna ta mașină, care ți-a fost credincioasă atâta vreme, și să îți cumperi una nouă? Vino, în viteza a cincea, la unul din cele peste 50 de birouri Credius din toată țara, aplică pentru un credit pe termen lung și, în mai puțin de 60 de minute, îți virăm banii direct în cont. Apoi, poți vira, la rândul tău, spre cel mai apropiat dealer auto.

Credit online pentru o mașină nouă

Astfel, atunci când bătrâna ta mașină e atât de obosită, încât nu vrea să se mai urnească din parcare, nu vei mai fi nevoit să apelezi la ajutorul prietenilor. Poate nu ți-au spus și, cel mai probabil, nici nu îți vor spune, dar, în ultima vreme, ai apelat la ei destul de des. Mai des decât și-ar fi dorit. Ia un credit online de la Credius și rezolvă-ți de unul singur problemele, fără să-i deranjezi pe cei din jur.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Și, dacă vrei un împrumut online, îl poți obține, în mai puțin de 60 de minute, stând relaxat în fotoliu. E de ajuns să intri pe site-ul Credius, să studiezi cu atenție toate planurile de finanțare multiple și să îți alegi tipul de împrumut rapid online pe care îl dorești. Folosește-te de calculatorul performant de rate, să știi cum să îți personalizezi creditul, completează cererea de finanțare și împlinește-ți visul.

Credius – Credit ieftin și avantajos

Un credit pe termen lung de la Credius îți oferă, 24 de ore din 24, până la 30.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni, ideală în cazul unui credit pentru autoturism. Mai ales dacă te gândești că ratele mici transformă orice finanțare într-un credit ieftin și avantajos. În plus, beneficiile pachetului ANTICREDIT, care însoțește orice credit urgent, te ajută să îți faci planurile liniștit.

Iar asta, întrucât pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, ieftinește orice credit urgent și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. La Credius, totul este simplu, rapid și eficient. Și ieftin. Cu un împrumut pe termen lung de la Credius, îți cumperi o mașină nouă și îți rămân bani să o și echipezi corespunzător pentru iarnă. Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes.

Credius, partenerul tău de nădejde.