Achitarea ratelor Credius prin plata online

Un aspect important atunci când vine vorba de credite este legat de posibilitățile pe care le ai la dispoziție pentru rambursare. Având în vedere că vei plăti rata lunar, trebuie să cunoști care sunt modalitățile prin care poți să o achiți. Un număr mai mare de modalități înseamnă o sarcină mai ușoară pentru returnarea la timp și facil a creditului.

În cazul unui împrumut Credius, clienții au la dispoziție mai multe variante de rambursare, astfel încât plata ratelor să nu fie o problemă, indiferent de context.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  • În numerar, la una dintre băncile partenere
  • Prin plata cu cardul, pe baza contului de client Credius
  • Plata la oficiile Poștei Române
  • Achitarea prin transfer bancar
  • În numerar, la stațiile de plată SelfPay sau la punctele de încasare QIWI

Odată cu introducerea măsurilor de restricție impuse de pandemia de coronavirus, Credius a reacționat prompt și a încurajat clienții să folosească plata online cu cardul sau prin transfer bancar, pentru a limita interacțiunea cu alte persoane. Pașii de urmat și toate datele necesare pentru plată rată Credius online sunt afișate pe site sau se pot obține la numărul de telefon 031 9005. Achitarea ratelor prin mijloace electronice de plată este sigură și rapidă, economisind timp și bani pentru clienți. Celelalte metode de achitare lunară a ratelor în afară de plată rată Credius online vor fi accesibile pe măsură ce măsurile de restricție vor fi ridicate și situația va reveni la normal.

În plus, clienții care au posibilitatea să ramburseze anticipat creditul contractat beneficiază de bonificații din partea Credius. Astfel, poți obține o bonificație cuprinsă între 0.075% și 4.425% din valoarea împrumutului, în funcție de momentul rambursării totale a banilor. Această facilitate îți permite să aplici pentru un nou credit, să ai costuri mai mici, aplicând pentru un credit pe o perioadă lungă de timp și achitându-l într-un termen scurt și totul fără costuri în plus. Această facilitate se aplică creditelor de nevoi personale contractate începând cu data de 1 octombrie 2019.