Credius plata online – Cum poti utiliza acest serviciu?

Atunci cand faci un imprumut, gestionarea contractelor de credit poate sa fie o adevarata bataie de cap. Mai ales cand vine vorba de achitarea ratelor. Ca sa te scape de probleme, Credius a inclus in portofoliul sau un nou serviciu care te ajuta sa economisesti timp si bani. Prin serviciul de plata rata Credius online direct de pe site-ul https://client.credius.ro/, in zona dedicata clientilor, achiti imprumuturile simplu si rapid si ai acces la toate informatiile despre creditele tale. 

Cele mai importante informatii despre Credius plata online 

Un aspect important atunci cand vine vorba de credite este legat de posibilitatile pe care le ai la dispozitie pentru rambursare. Avand in vedere ca vei plati rata lunar, trebuie sa cunosti care sunt modalitatile prin care poti sa o achiti. Un numar mai mare de modalitati inseamna o sarcina mai usoara pentru returnarea la timp si facil a creditului. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

In cazul unui imprumut Credius, clientii au la dispozitie mai multe variante de rambursare, astfel incat plata ratelor sa nu fie o problema, indiferent de context. 

  • In numerar, la una dintre bancile partenere 
  • Prin plata cu cardul, pe baza contului de client Credius 
  • Plata la oficiile Postei Romane 
  • Achitarea prin transfer bancar 
  • In numerar, la statiile de plata SelfPay sau la punctele de incasare QIWI 

Odata cu introducerea masurilor de restrictie impuse de pandemia de coronavirus, Credius a reactionat prompt si a incurajat clientii sa foloseasca plata online cu cardul sau prin transfer bancar, pentru a limita interactiunea cu alte persoane. Pasii de urmat si toate datele necesare pentru plata rata Credius online sunt afisate pe site sau se pot obtine la numarul de telefon 031 9005. Achitarea ratelor prin mijloace electronice de plata este sigura si rapida, economisind timp si bani pentru clienti.  

In plus, clientii care au posibilitatea sa ramburseze anticipat creditul contractat beneficiaza de bonificatii din partea Credius. Astfel, poti obtine o bonificatie cuprinsa intre 0.075% si 4.425% din valoarea imprumutului, in functie de momentul rambursarii totale a banilor. Aceasta facilitate iti permite sa aplici pentru un nou credit, sa ai costuri mai mici, aplicand pentru un credit pe o perioada lunga de timp si achitandu-l intr-un termen scurt si totul fara costuri in plus.  

Credius plata online – Cum poti beneficia de acest serviciu? 

Credius.ro plata se adreseaza tuturor clientilor Credius, actuali si viitori. Accesul in zona dedicata clientilor este disponibil doar pentru persoanele care au obtinut un imprumut online de la Credius, indiferent daca sunt clienti fideli sau se afla la primul credit. Pentru a beneficia de noul serviciu online de achitare a ratelor, nu trebuie decat sa detii un card valid cu disponibil care sa acopere atat valoarea pe care doresti sa o platesti, cat si eventualele comisioane bancare percepute de banca detinatoare a cardului. 

Cum se foloseste Credius plata online? 

Serviciul de plata rata Credius Online IFN este cel mai simplu mod de a achita ratele. Aplicatia se poate accesa simplu si rapid, la orice ora, de pe computer, laptop sau telefon mobil.  

Utilizarea paginii este simpla si intuitiva: tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici cu un user – codul client din contractul de credit – si o parola – CNP-ul tau. Dupa autentificare, esti pregatit de plata ratelor, gestionarea contractelor de credit, evolutia creditelor si obtinerea de informatii detaliate despre produsele detinute. Acum e mult mai simplu sa economisesti timp, achitand ratele rapid, oricand si de oriunde. 

Stim ca gestionarea gresita a contractelor de credit poate sa iti dea peste cap toate planurile. Prin credius.ro plata, e mult mai simplu sa urmaresti evolutia imprumuturilor tale. Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza platforma, te invitam sa urmaresti video-ul de mai jos cu toate detaliile despre interfata: 

In cele din urma, daca nu ai aplicat inca pentru un credit rapid, cauta printre ofertele de creditare oferite de Credius IFN, alege optiunea potrivita nevoilor tale si completeaza cererea de credit online.