Află condițiile de creditare Credius pentru un împrumut urgent de 1000 euro

Un împrumut te poate salva din multe situații în care nu mai faci față cheltuielilor. Iar luna decembrie este, poate, cea mai solicitantă perioadă din an, din punct de vedere financiar. Fiecare dintre noi vrea să se bucure de sărbătorile finalului de an, să dăruiască cât mai multe cadouri și să petreacă relaxat cu cei dragi.

Oferim si un credit de nevoi personale online si rapid pentru persoanele interesate de obtinerea usoara a unui imprumut.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Soluția pentru o astfel de perioadă solicitantă este un împrumut rapid, care să-ți aducă banii necesari în cont, fără proceduri complicate, fără vizite nenumărate la bancă și documente peste documente solicitate. Produsele de creditare de la Credius încearcă zi de zi să răspundă așteptărilor clientului modern, oferind soluții complete, accesibile și rapide, folosind tehnologii online inovative.

Cum obții un credit urgent?

Să spunem că vrei un împrumut urgent de 1000 euro și asta cât mai repede. La Credius, pașii care trebuie urmați sunt simpli. Pentru început, verifici dacâ îndeplinești condițiile de creditare. Pentru a solicita un împrumut, trebuie să îndeplinești, simultan, următoarele condiții: să ai peste 18 ani, să fi cetățean român, cu domiciliul în România și să ai cel puțin 1 lună vechime la locul de muncă.

Dacă ai bifat cele 3 condiții, poți să folosești calculatorul online pus la dispoziție de Credius, pentru a vedea ce rată lunară trebuie să plătești pentru a rambursa creditul. Modificând valoarea împrumutului și perioada de rambursare, vei afla o rată estimativă care te va ajuta să îți ajustezi nevoile în funcție de veniturile pe care le ai. Pentru un împrumut de 1000 de euro (aproximativ 4800 de lei), pe o perioadă de 24 de luni, rata lunară estimată de calculatorul Credius este de 415 lei. Valoarea exactă a acestei rate va fi determinată pentru fiecare client în parte, putând fi mai mare sau mai mica decât cea estimată în exemplul de mai sus.

Dacă valoarea estimată este considerată acceptabilă, tot ce trebuie să faci în continuare este să completezi cererea pentru creditul online. Singurul documente de care ai nevoie în această etapă este actul de identitate. Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant Credius, iar dacă cererea este acceptată vei primi o ofertă peronalizată. După ce semnezi contractual, banii îți sunt virați în cont sau îi poți ridica personal de la bancă, toată procedura permițând ca, de la trimiterea cererii până la primirea banilor, să treacă cel mult 24 de ore.

Apelând la un împrumut online, o sumă de 1000 de euro poate fi obținută foarte rapid, urmând câțiva pași simpli și aplicând de pe calculator, tabletă sau telefon. Cu această problemă rezolvată, te poți bucura liniștit de sărbători.