Ce salariu trebuie sa ai pentru a obtine un credit de 40.000 euro

Obtinerea unui credit este una dintre cele mai populare metode de finantare pentru achizitionarea bunurilor, fie ca este vorba despre o casa, o masina sau obiecte de o valoare mai mica, precum electrocasnice, haine sau accesorii.

Poti folosi un calculator credit in functie de salariu pentru a afla exact care este cea mai buna metoda de creditare a planurilor tale de viitor.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Chiar daca nu ai acum toata suma necesara pentru cumpararea unui bun, ai posibilitatea sa imprumuti bani prin intermediul unui credit, dar trebuie sa stii ca sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indeplinesti, precum salariu, vechime in munca sau depozit colateral.

Atat suma pe o care poti imprumuta, cat si conditiile depind de entitatea de la care alegi sa te imprumuti. Spre exemplu, daca ai nevoie de un credit de 40.000 euro, ai nevoie de un salariu mai mare comparat cu cel de care ai avea nevoie pentru un credit cu o suma mai mica.

Avem cea mai mica dobanda la credite de nevoi personale si iti putem oferi o solutie rapida si usoara de finantare a planurilor tale.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un credit de 40.000 euro

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa obtii credite pentru bunuri sunt diferite in functie de entitatea creditoare, dar cel mai probabil vei regasi una sau mai multe din urmatoarele cerinte:
• Contract de munca semnat pe o perioada nedeterminata;
• Vechime in munca de cel putin un an;
• Existenta unuia sau a mai multor codebitori, cu venituri peste o anumita suma si resedinta in Romania;
• Infiintarea unui depozit colateral;
• Ipoteca pentru un imobil din proprietatea celui care solicita imprumutul sau din proprietatea altei persoane cu domiciliul in tara.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine un credit de 40.000 euro

Pentru a acorda un imprumut, entitatea creditoare solicita de obicei, unul sau mai multe din urmatoarele documente:
• Carte de identitate;
• Contract de munca;
• Certificat de casatorie (daca este cazul);
• Adeverinta de salariu;
• Extras de cont sau fluturas de salariu care sa ateste suma pe care o primesti lunar;
• Fisa fiscala;
• Documente care sa demonstreze ca esti la zi cu plata impozitelor si taxelor sociale;

Care este salariul de care ai nevoie pentru un credit de 40.000 euro

Salariul de care ai nevoie pentru a obtine un credit de 40.000 de euro depinde de entitatea creditoare, de dobanda, de perioada de indatorare si de rata lunara. Spre exemplu, pentru o perioada de 30 de ani, e posibil sa ai nevoie de un salariu de 1.900 de lei, iar daca perioada este mai scurta, este posibil sa fie necesar un salariu de 3.000 de lei.
Singurul mod prin care poti afla care este salariul exact de care ai nevoie este sa ceri o oferta de la entitatea creditoare in care sa mentionezi atat conditiile pe care le indeplinesti, cat si ce perioada de indatorare si dobanda iti doresti.

Daca iti dai seama ca nu indeplinesti conditiile pentru un credit IFN cu o suma atat de mare, poti apela la solutii de creditare alternativa, care iti pot imprumuta sume mai mici de bani. Acest mod de a imprumuta bani are mai multe avantaje: poti obtine credite online, fara hartii si batai de cap, sunt flexibile si primesti banii mai repede comparat cu creditele pe care le obtii de la banci. Exista mai multe companii de creditare online care ofera credite fara a fi nevoie sa treaca printr-o verificare a creditului. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la istoricul dvs. de credit, deoarece compania nu il va evalua. Atunci cand imprumuti bani de la o companie de creditare online, ai, de asemenea, avantajul de a putea rambursa imprumutul in rate lunare care se potrivesc bugetului tau. In acest fel, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa faci o singura plata mare la sfarsitul lunii. Poti afla mai multe informatii despre fiecare companie in parte citind recenziile lasate de utilizatorii care au imprumutat deja bani de la acestea. Cand vine vorba de credit, este important sa va documentati si sa gasiti cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra. Imprumutand bani de la o companie de creditare online, puteti obtine creditul de care aveti nevoie fara a fi nevoit sa treceti printr-o verificare a creditului. In acest fel, va puteti concentra pe obtinerea banilor de care aveti nevoie fara sa va faceti griji cu privire la istoricul dvs. de credit.

Citeste si despre: dupa cat timp de la angajare poti face creditimprumuturi fara loc de munca.