Cele mai frecvente tratamente pentru care oamenii iau credit medical

Problemele de sanatate trebuie tratate serios si rezolvate in cel mai scurt timp. Intr-o astfel de situatie, orice sacrificiu financiar este justificat si merita facut, dar nu toata lumea are resursele banesti necesare. Pentru astfel de situatii au aparut produse de finantare de tim credit medical, care se folosesc pentru anumite tipuri de investigatii, tratamente sau operatii. Problemele de natura medicala sunt rezolvate in cel mai scurt timp si creditul este returant intr-o perioada rezonabila.

Timpul este, asadar, factorul esential atunci cand vorbim de probleme medicale. Procedurile de aplicare, analiza a solicitarii de creditate si acordare a finantarii trebuie sa fie simple, intuitive si rapide. Tocmai de aceea, un credit online poate fi cea mai utila metoda de a obtine finantare pentru tratamente medicale. Este o solutie care poate fi avantajoasa in special pentru persoanele in varsta, care au venituri mai reduse. Dar care sunt cele mai frecvente probleme medicale pentru care se solicita credit?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Tipuri de probleme medicale ce se rezolva cu un credit medical

Investigatii sau analize – unele tipuri de investigatii complexe nu sunt acoperite de stat sau este nevoie ca acestea sa se faca in sistemul privat ori in strainatate. Costul este ridicat, asa ca un credit medical poate fi solutia pentru a descoperi in timp util problema de natura medicala.

Operatii – sunt proceduri costisitoare, ce necesita investigatii preliminare si recuperare postoperatorie. Echipe de medici sunt implicate in realizarea unei operatii complexe, iar toate acestea vin cu un cost. In astfel de situatii, exista institutii de finantare care acorda credite dedicate, banii fiind virati direct institutiei medicale ce se ocupa de operatie.

Tratamente medicale – in cazul unor boli grave, ce necesita anumite tipuri de medicamente ori terapii complexe, efectuate pe o perioada indelungata, costurile cresc simtitor si pot depasi posibilitatile unei persoane. Pentru a nu fi nevoita sa ajunga in situatii exteme si sa-si vanda casa sau ale proprietati, acea persoana poate apela la un credit medical.

Cum aplici pentru un credit medical?

In momentul in care stii despre ce suma de bani este nevoie pentru rezolvarea problemei de natura medicala, poti incepe sa cauti cele mai avantajoase oferte de produse de creditare. Credius este un IFN care a dezvoltat produse de creditare online, usor de accesat, cu conditii minime de accesare si un mecanism rapid de analiza si aprobare.

Cu doar un act de identitate la indemana, poti aplica la Credius, pentru un credit online, in doar cateva minute. Verificarea identitatii si analiza solicitantului se face online, astfel incat sa ai acces la bani cat mai repede. Poti aplica pentru o perioada de minim 6 luni si maxim 5 ani. Suma minima disponibila la creditul online de la Credius este de 800 de lei, iar cea maxima este de 50200. Banii pot fi virati direct intr-un cont sau pe cardul solicitantului, ori se pot ridica de la sediul unei banci agreeate.

Daca te confrunti cu probleme de sanatate si nu ai fonduri suficiente, un credit medical poate fi cea mai eficinenta solutie pentru a rezolva rapid aceasta situatie. Creditul online de la Credius este varianta pe care o ai la indemana!