Credit pentru pensionari – Soluția perfectă pentru o pensionare liniștită

După ce ați muncit o viață întreagă, a venit timpul să vă odihniți și să vă bucurați din plin de pensionare. Pentru ca neajunsurile financiare să nu stea în calea planurilor dumneavoastră, noi ne ocupăm de buget. Fie că aveți nevoie de un credit mic pe termen scurt pentru cheltuielile zilnice sau de un credit mare pe termen lung pentru planuri mai mari, Credius vă este alături. Oricare ar fi nevoile financiare, cu buletinul și talonul de pensie puteți obține foarte ușor un credit pentru pensionari de la Credius.

Credit mic pe termen scurt pentru cheltuieli de zi cu zi

Doriți să le faceți un cadou nepoților, să aveți parte de o scurtă vacanță sau, pur și simplu, să vă rezolvați grijile zilnice? Cu creditul pentru pensionari, puteți să obțineți bani simplu și rapid. Nu trebuie decât să completați cererea de credit de pe site-ul Credius, cu buletinul și talonul de pensie. Dacă doriți să ne faceți o vizită la un birou Credius, este simplu oriunde ați locui: avem birouri în fiecare județ din țară.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pe termen lung pentru planuri mari

Dacă timpul și banii v-au împiedicat până acum să vă îndepliniți planurile, acum nu mai reprezintă o problemă. Credius vă oferă un credit ieftin pentru pensionari, cu rate mici și cu o sumă cuprinsă între 600 și 30.000 de lei, pe o perioadă de la 7, până la 60 de luni. Este soluția ideală dacă v-ați propus să plecați în călătoria pe care ați așteptat-o atâta timp, dacă plănuiți să vă renovați casa, să urmați un tratament sau să duceți la bun sfârșit orice alte planuri.

Aplicați acum pentru un credit pentru pensionari fără limită de vârstă de la Credius, iar grijile financiare se vor rezolva. Nu vă faceți griji în privința anilor! Avem clienți de toate vârstele.