Afla ce oferte au IFN-urile pentru pensionari

Un credit pentru pensionari se acorda din ce in ce mai rar institutiilor bancare. Prin urmare, metoda cea mai rapida si mai accesibila pentru pensionari sunt IFN-urile.

Desi isi doresc ca un numar mare de persoane sa fie eligibile pentru un imprumut, institutiile bancare evita in multe cazuri sa acorde credite persoanelor aflate la pensie.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Desi au venituri permanente si constante, pensionarii nu au posibilitatea de a accesa credite personalizate.

Sunt pensionar. Ce credit pot accesa?

Varsta poate constitui un impediment pentru aplicarea in vederea obtinerii unui imprumut de la o banca sau de la un IFN, desi pensia reprezinta un venit sigur acceptat de banci. Daca esti pensionar, tine minte ca anii sunt doar o cifra. Nimeni si nimic nu trebuie sa te opreasca de la micile bucurii si placeri. La Credius, varsta nu reprezinta un impediment in obtinerea creditului de care ai nevoie.

Credit IFN fara limita de varsta – este deviza Credius pentru care poti aplica daca esti la varsta pensionarii. Credius, institutie financiara nebancara acorda pensionarilor de orice varsta credite de la 800 de lei si pana la 50.200 de lei pe o perioada cuprinsa intre 10 si 60 de luni.  Acestia beneficiaza de comision de analiza zero, iar dobanda este fixa, de 9% pe an.

Conditiile pe care trebuie sa le intruneasca solicitantul pentru credite de nevoi personale, sunt obtinerea unui venit minim de 400 de lei pe luna si sa detina cateva documente minime precum: actul de identitate, cererea tip si ultimul talon de pensie.

Statul la coada e doar istorie

Acum ca va puteti bucura de un imprumut la nevoie, aflati si cum puteti ajunge in posesia acestuia. Veti fi placut surprinsi sa aflati ca acum nu trebuie sa mai asteptati la cozi interminabile si nu trebuie sa mai strabateti tot orasul pentru a obtine un credit.

Puteti aplica direct online pentru un credit pentru pensionari, completand cererea online sau puteti veni direct la unul dintre sediile Credius din orasul dumneavoastra. Asteptati aprobarea si primiti banii fara drumuri in plus, direct in contul dumneavoastra.

Acum puteti sa va relaxati si sa va bucurati de o vacanta binemeritata si o pensionare linistita, apeland la credite fara limita de varsta de la Credius.