Ce tipuri de credite poți solicita în funcție de nevoile tale?

Situațiile când te-ai aflat într-un impas financiar au fost destul de dese, iar pentru că știai că poți apela cu mare ușurință, în zilele nostre, la credite bancare, ți-a oferit  o portiță de scăpare de la situația problematică în care te afli. 

Instabilitatea financiară reprezintă o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane în ultimii ani iar factorii diferă de la persoană la persoană. Veniturile lunare pot fi insuficiente în multe cazuri din cauza cheltuielilor care depășesc aceste venituri, ori din cauza unor situații urgente neprevăzute care necesită un suport financiar mai mare, sau de ce nu, din cauza neplanificării corecte a bugetului lunar.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credite sau împrumuturi, reprezintă finanțări oferite de instituții bancare și nebancare din România.

La ce tipuri de credite apelezi?

Tipurile de credite oferite de instituțiile bancare se diferențiază în funcție de destinația banilor împrumutați. Fie că dorești să achiziționezi un produs electrocasnic nou sau o casă nouă, fie că vrei să renovezi, să pleci în vacanță sau a apărut o intervenție medicală de natură urgentă, apelezi la credite bancare.

Românii apelează cel mai des la credite in scopuri personale. Acestea se adresează satisfacerii nevoilor personale sau achiziționării de bunuri diverse fără a fi nevoie de justificare. Obținerea rapidă, cu un minimum de acte, fără giranți sau garanții și fără justificarea destinației banilor, îl face cel mai solicitat tip de credit.

Majoritatea persoanelor este adepta deținerii titlului de proprietar, fie prin achiziționarea unui imobil sau mai multe  precum apartamente, case de vacanță, terenuri. Pentru astfel de investiții, se apelează la  finanțări de tip credite ipotecare.

Un credit ipotecar reprezintă împrumutul pe care îl soliciți atunci când ai în plan achiziționarea unui imobil, construirea unuia sau renovarea acestuia și se garantează tot cu locuința respectivă.

Să nu uităm de cazurile în care autoturismul s-a defectat. În aceste situații, pentru că fondurile tale nu permit cumpărarea unuia nou cu banii în mână, apelezi la credite auto. Creditul auto este creditul destinat achiziționării de autoturisme noi sau second-hand.

De unde poți obține unul dintre aceste tipuri de credite?

De la orice instituție bancară și nebancară eligibilă pentru acordarea de credite. Acestea pot fi găsite atât în mediul online, cât și fizic. Probabil nu vă este atât de familiar termenul de institutie nebancară, așa că ținem să precizăm că această este o instituție legală ce poate desfășura activitatea privind acordarea de credite.

Printre acestea, se numără Credius, una dintre cele mai cunoscute instituții nebancare, specializată în acordarea de credite.

Credius oferă împrumuturi și pentru cei ieșiți la pensie sau pentru cei cu spirit de antreprenor și la început de drum, pentru cei plecați în străinătate, prin programul credite Diaspora.

Pentru că poți să aplici chiar și online pentru credite. Credius a luat în calcul lipsa ta de timp și a implementat posibilitatea de solicitare a creditelor online, completând o cerere și semnând contractul direct din fața laptopului.

Stabilește-ți prioritățile pentru că acum știi ce tip de credite să soliciți pe măsura nevoilor tale.