Sfaturi de bază ca să aplici pentru un credit

Ce ar trebui să știi astfel încât să iei cele mai potrivite decizii în ceea ce privește alegerea creditului potrivit nevoilor tale? Cum poți afla ce produs de creditare ți se potrivește cel mai bine?

Iată cele 6 criterii de care trebuie să ții cont în mod normal atunci când te gândești să aplici pentru un credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  1. Salariul. Salariul este unul dintre cele mai importante criterii care determină accesul unui potențial client la un anumit tip de credit. Mai mult decât atât, istoricul operațiunilor bancare este luat în calcul.
  2. Perioada de împrumut. Este recomandat ca perioada de îndatorare să fie stabilită în funcție de caracteristicile și nevoile clienților, astfel încât aceștia să își poată plăti ratele la timp.
  3. Ia în calcul comisioanele. Deseori, pe lângă ratele lunare, oamenii trebuie să plătească şi o serie de taxe şi comsioane conexe, printre care: comision de analiză a dosarului, de administrare a soldului, de rambursare anticipată şi comisonul de întârziere la plată.
  4. Fii sigur că îți poți plăti ratele la timp. Fii cumpătat. Încearcă să nu datorezi mai mult de jumătate din ceea ce poți plăti. În momentul aplicării pentru un credit, instituțiile bancare și nebancare trebuie să cunoască profilul și comportamentul financiar al fiecărui client.
  5. Știi de ce fel de credit ai nevoie? Persoanele interesate de obținerea unui împrumut trebuie să cunoască toate tipurile de credite care există pe piaţa din România, şi ce implică fiecare dintre acestea. Poți afla aici pentru ce tipuri de credite poți aplica la o instituție bancară sau nebancară.
  6. Analizează ofertele de creditare de pe piață. Pentru a lua cea mai bună decizie, cei interesați trebuie să analizeze și să compare ofertele de creditare. În plus, trebuie luați în considerare și o serie de alți factori legați de instituția cu pricina: vechimea acesteia, seriozitatea și flexibilitatea în relația cu clienții săi.

Cu Credius toate aceste puncte sunt bifate. Poți apela la noi oricând ai nevoie de susținere financiară. Prin capacitatea noastră de adaptare, am dezvoltat programe care să îți aducă soluții mult mai flexibile pentru împrumuturi accesibile.

Suntem flexibili, serioși, și nu în ultimul rând rapizi. Poți aplica online pentru orice tip de împrumut ai avea nevoie. Îți punem la dispoziție sume începând de la 1000 de lei și până la 40000 de lei.