Ia un credit online de la Credius și mergi într-o mini-vacanță de vis!

Ai fi vrut să profiți de această mini-vacanță de la începutul lunii decembrie și să mergi la munte împreună cu prietenii tăi, dar, din păcate, bugetul insuficient te ține pe loc. Încă nu e prea târziu, ia un credit pe termen scurt de la Credius, completează-ți bugetul de concediu și, în mai puțin de 60 de minute, îți poți face bagajele pentru un mini-concediu de vis alături de prietenii tăi.

Credit online pentru o mini-vacanță la munte

E o mini-vacanță pe care o meriți din plin, pentru că ai muncit din greu în ultima vreme. Din păcate, te-a prins într-un moment delicat. Din fericire, poți apela 24/24, inclusiv în weekend, la Credius, care îți poate oferi, în mai puțin de 60 de minute, un credit pe termen scurt și o finanțare de până la 1.800 de lei, rambursabilă în următoarele cinci luni. Astfel, îți completezi rapid bugetul de vacanță.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Și, dacă vrei să accesezi un credit pentru vacanță, tot ce trebuie să faci e să completezi cererea de finanțare de pe site-ul Credius și, în mai puțin de 60 de minute, timp în care îți poți face liniștit bagajele, poți beneficia de un credit online extrem de avantajos. Astfel, cu documente minime, poți obține, la orice oră, finanțare maximă. Rapid, simplu și fără dureri de cap. Cât ai zice Credius.

Credius, credit ieftin și accesibil la orice oră

În plus, un credit pentru concediu îți aduce oferte personalizate, planuri de finanțare multiple, rate mici și fixe și transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit. Aici, te ajută și calculatorul performant de rate de pe noul site Credius. Astfel, orice finanțare de la Credius se transformă instant într-un credit ieftin și accesibil. Unul pe care îl poți personaliza potrivit nevoilor tale.

Fie că vrei să călătorești în țară sau în străinătate, e timpul să-ți planifici vacanța mult așteptată fiindcă nu mai ai grija bugetului. Mai mult, economisești timp prețios aplicând online și primești banii direct în contul personal.

Dacă erai de mult timp în căutarea celui mai bun credit de nevoi personale, atunci apelează cu încredere la Credius! Fiindca dacă ești bun-platnic, te recompensăm pe masură, în loc să-ți percepem comisioane.

Și, cu pachetul ANTICREDIT cu care este dotat orice credit urgent de la Credius, îți rămân bani și pentru suveniruri pe care, la întoarcere, să le dăruiești celor dragi care te așteaptă acasă. Cum așa? Simplu, pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, ieftinește creditul și nu percepe comision la rambursarea anticipată. Dimpotrivă, oferă bonusuri.

Credius, partenerul tău de nădejde.