Visezi la un televizor Ultra HD 4K?

Ți-ai promis, la un moment dat, că, atunci când vei avea bani, îți vei cumpăra un televizor nou, de care să te bucuri alături de întreaga familie. Din păcate, însă, bugetul nu ți-a permis nici până în ziua de azi să îți împlinești acest vis, pe care îl amâni de pe o lună, pe alta. Ai așteptat destul, ia un credit pe termen scurt de la Credius și cumpără chiar azi televizorul Ultra HD 4K la care visezi de ceva vreme.

Credit pe termen scurt pentru un televizor pe termen lung

După ce ai așteptat luni întregi momentul în care bugetul să îți permită o astfel de achiziție, moment care a întârziat să apară, Credius îți poate împlini acest vis în mai puțin de 60 de minute. Astfel, Credius îți pune la dispoziție un credit pe termen scurt, care îți oferă o sumă cuprinsă între 600 și 2.200 de lei și o perioadă de finanțare de până la 5 luni, care să te ajute să îți planifici liniștit bugetul.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

În plus, poți rezolva totul online, fără să te ridici din fotoliu. Studiezi ofertele la televizoare, îl alegi pe cel care te va ajuta să te relaxezi, la finalul fiecărei zile, alături de cei dragi și, apoi, știind care este bugetul necesar pentru o astfel de achiziție, intri pe site-ul Credius și aplici pentru un credit online. Credius te ajută să îți personalizezi creditul, astfel încât să te bucuri de un împrumut potrivit nevoilor tale.

Credius te trimite la cumpărături în mai puțin de 60 de minute

La Credius, ai planuri de finanțare multiple, iar calculatorul performant de rate de pe site este ideal atunci când vrei să îți personalizezi creditul, pentru că îți oferă transparență totală, ca să știi de la bun început cât ai de plătit. Odată ales tipul de credit rapid care ți se potrivește, îți ia mai puțin de 5 minute să completezi cererea de finanțare și mai puțin de 60 de minute să mergi direct la cumpărături. Aceasta este definiția unui credit rapid, care-ți economisește timp și-ți permite să te concentrezi pe lucrurile care îți fac plăcere.

De asemenea, pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, vine în sprijinul tău. Acest pachet, care însoțește orice împrumut online de la Credius, ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Astfel, orice finanțare accesată de la Credius se transformă instant într-un credit ieftin și avantajos, numai bun pentru a cumpăra televizorul Ultra HD 4K la care visezi.

Credius, partenerul tău de nădejde.