Ia un împrumut online de la Credius, cumpără o rulotă și călătorește ieftin în lumea întreagă

Știm, îți dorești să vizitezi cât mai multe locuri, să te bucuri de vacanțe nu doar în România, ci și în străinătate. Cine nu și-ar dori? Dar vacanțele implică multe costuri, iar bugetul tău nu este unul care să îți permită astfel de investiții. Dacă ți-am spune că te poți bucura de vacanțe ieftine oriunde în Europa? Cum? Simplu, aplici pentru un împrumut online de la Credius, îți cumperi o rulotă și călătorești în lumea întreagă. Dar nu oricum, ci ieftin și fără dureri de cap. Ca orice credit Credius.

Credius – Credite pe termen lung doar cu buletinul

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Dacă nu ești convins că o rulotă este ideală, îți mai spunem că, anul trecut, erau nu mai puțin de 15.000 de rulote înmatriculate în România. Dacă te gândești că o rulotă este potrivită doar pentru vacanțe, te înșeli. Atunci când nu o folosești în scop recreativ, o poți integra într-un business mobil. Astfel, ai posibilitatea unui câștig financiar care să îți rotunjească veniturile. La fel cum îți dorești să vizitezi Europa, îți dorești și un buget mai consistent, nu? Punct ochit, punct lovit!

Credius îți oferă un credit pe termen lung și o finanțare de până la 25.000 de lei, rambursabilă în următorii cinci ani. Cu un astfel de buget, îți poți achiziționa o rulotă care să dispună de absolut toate facilitățile. Dacă o rulotă nouă este departe de a fi ieftină, un credit avantajos de la Credius îți oferă posibilitatea de a achiziționa o rulotă bine întreținută, care să nu îți dea dureri de cap. Apoi, îi poți aduce ce îmbunătățiri vrei tu și o poți transforma într-o casă de vacanță mobilă.

Credius – Credite avantajoase pentru vacanțe de vis

O rulotă îți oferă libertate de mișcare și te lasă să te gospodărești cum știi mai bine. În drumul tău de-a lungul Europei, te oprești unde vrei, când vrei, pentru cât timp vrei. Și, împreună cu cei dragi, te poți bucura de vacanțe de vis în România și în străinătate. Nu de alta, dar un împrumut online de la Credius îți oferă bugetul de care ai nevoie pentru a achiziționa o rulotă petru 4-5 persoane. Să îți mai spunem că tariful pentru camping e și de zece ori mai ieftin decât cazarea la un hotel?

Vino la Credius, ia un credit ieftin doar cu buletinul și, apoi, bucură-te de vacanțe la fel de ieftine alături de cei dragi. Iar asta, întrucât orice credit urgent de la Credius , pe care îl poți obține în mai puțin de 60 de minute, fără adeverință de salariu, îți oferă cele mai mici rate lunare, transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate. Astfel, poți beneficia exact de creditul potrivit nevoilor tale.

Știm că ai căutat indelung un credit online rapid fără acte, așa că îți venim în ajutor prin site-ul Credius, unde poți aplica imediat și primești banii direct in cont.

Cum fiecare credit urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, îți rămân bani și pentru suveniruri. Iar asta, întrucât pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și, în plus, nu presupune achitarea unui comision la rambursarea anticipată, ci, dimpotrivă, îți oferă bonusuri. Intră pe site-ul Credius, completează cererea online, îți ia doar cinci minute, și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de un credit urgent. Apoi, îți trimitem banii acasă sau îi virăm în cont. Tu alegi.

Credius, creditul de azi pentru vacanțele de mâine.