Vrei electrocasnice noi? Aplică pentru un credit urgent de la Credius și mergi direct la cumpărături!

Te-ai săturat ca frigiderul, mașina de spălat sau televizorul să cedeze când ți-e lumea mai dragă? Cu electrocasnicele defecte, nu e de joacă! Dacă bugetul nu îți permite să achiziționezi unele noi, aplică pentru un credit urgent de la Credius și mergi direct la cumpărături. La fel de bine, însă, poți rezolva ambele probleme online, fără să te mai deplasezi. Nici la un birou Credius, nici la un magazin de electrocasnice. Ia un împrumut online de la Credius și fă-ți cumpărăturile tot online.

Credius – Creditul potrivit nevoilor tale

Dacă, în afară de mașina de spălat, toate celelalte electrocasnice pe care le deții sunt în stare perfectă de funcționare, îți putem oferi un împrumut până la salariu, credit pe termen scurt care îți dă banii de care ai nevoie pentru o nouă mașină de spălat. Dacă, odată cu mașina de spălat, vrei să achiziționezi și alte electrocasnice, soluția ideală o reprezintă un credit pentru achiziția de bunuri. În ambele cazuri, cererea ta de finanțare poate fi aprobată în mai puțin de 60 de minute.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

În cazul unui împrumut până la salariu, poți beneficia de o sumă cuprinsă între 450 și 1.800 de lei, rambursabilă fie în prima lună, fie în următoarele cinci luni. Dacă optezi pentru un credit pentru bunuri, Credius îți oferă o finanțare cuprinsă între 600 și 15.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni. Fă lista de cumpărături, stabilește bugetul de care ai nevoie și, apoi, vino la Credius, aplică pentru creditul potrivit nevoilor tale și mergi direct la cumpărături.

Credius – Credit online doar cu buletinul

Mai ieftin decât alte credite rapide, orice împrumut online de la Credius îți oferă, în mai puțin de 60 de minute, finanțare maximă cu documente minime. Iar asta înseamnă credit doar cu buletinul sau credit fără adeverință de salariu. Ratele mici și fixe care însoțesc orice împrumut urgent de la Credius transformă finanțarea obținută într-un credit avantajos, la care poți avea acces la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend. Iar asta, în mai puțin de 60 de minute.

După contractarea creditului, îți trimitem un contract de împrumut acasă, iar tu nu vei avea nevoie să te deplasezi absolut deloc.

În plus, profiți din plin de pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Dacă vrei un credit ieftin, intră pe site-ul Credius, completează cererea online și bucură-te de avantajele oferite. La Credius, ai cele mai mici rate și transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit. Odată aprobată cererea de finanțare, fie îți virăm banii în cont, fie ți-i trimitem direct acasă, împreună cu contractul de finanțare. Tu alegi.

Credius, alături de tine 24/24.