Ai rămas în urmă cu facturile? Ia un credit până la salariu de la Credius și achită-le acum pe toate!

Facturile la utilități s-au adunat, dar, în momentul de față, nu ai bani să le achiți? Știm că nu ai ajuns de bună voie într-o astfel de situație, așa că nu suntem aici să îți facem morală. Suntem aici să te ajutăm. Înainte să te gândești să apelezi la rude sau prieteni, gândește-te că și ei au, la rândul lor, facturi de achitat, iar probabilitatea unui răspuns negativ este destul de mare. Atunci, ce e de făcut? Ia un împrumut online de la Credius, achită facturile și scapă de griji în mai puțin de 60 de minute.

Credite online doar cu buletinul, 24/24

Un credit până la salariu oferit de Credius îți aduce o sumă cuprinsă între 450 și 1.800 de lei, care poate acoperi plata facturilor la utilități sau, după caz, poate completa bugetul necesar în acest sens. În plus, un credit pe termen scurt de la Credius îți aduce o perioadă de finanțare de până la cinci luni, așa că ai timp să îți rezolvi problemele liniștit. Odată accesat un împrumut pe termen scurt de la Credius, te bucuri de rate mici și de transparență totală. Astfel, știi de la bun început cât ai de plătit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Suntem alături de tine 24 de ore din 24, inclusiv în weekend, și punem accentul pe documente minime. Iar asta înseamnă că poți beneficia la orice oră de un credit doar cu buletinul. În plus, poți aplica pentru un credit online chiar din fața calculatorului, fără să vii la un birou Credius. Dacă ai nevoie de un împrumut până la salariu, intră pe site-ul Credius, completează cererea online, îți ia doar cinci minute, sau lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te contactăm înapoi. Ia acum un credit rapid online fără adeverință de venit și îți virăm banii în cont sau ți-i aducem acasă, după cum preferi.

Credit ieftin fără adeverință de salariu

Dacă ai ajuns la noi, am înțeles că ești în căutarea unui credit rapid și ieftin. Iar planurile de finanțare multiple și ofertele personalizate care însoțesc orice finanțare Credius se concretizează într-un credit avantajos, pe care l-ai obținut de la Credius fără adeverință de salariu. Apoi, singura formalitate care rămâne de îndeplinit e semnarea contractului de finanțare. Dacă vrei, ți-l aducem noi acasă, odată cu banii. Dacă vrei să îți virăm banii direct în cont, îți îndeplinim și această dorință.

Cum fiecare credit urgent este dotat cu pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, beneficiezi și de alte avantaje. Astfel, pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul, crește gradul de flexibilitate și nu presupune achitarea unui comision în cazul rambursării anticipate. Dimpotrivă. Dacă vrei să rambursezi anticipat orice împrumut urgent luat de la Credius, indiferent de tipul acestuia, îți oferim un bonus. Cu alte cuvinte, rambursezi anticipat, ești premiat.

Credius, prietenul tău de nădejde.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. Steliana Albu spune:

    Bună ziua, mă numesc Steliana Albu si asi dori și eu un credit pana la salariu Mulțumesc

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.