Vrei un laptop nou? Aplică pentru împrumut online de la Credius și cumpără-l chiar azi!

Visezi la un laptop nou, dar bugetul nu îți permite să mergi la cumpărături? Obligat să amâni achiziționarea unui laptop nou, te folosești în continuare de cel vechi, care dă rateuri exact atunci când ai mai mare nevoie de el. Aplică pentru un împrumut online de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, îți dăm banii de care ai nevoie să îți cumperi un laptop nou. E atât de simplu.

Imprumut online pentru un laptop nou

Și poți face totul online. Studiază cu atenție ofertele, alege un laptop cu o configurație solidă (dacă nu te pricepi, cere sfatul unui specialist IT) și, apoi, știind de câți bani ai nevoie, aplică pentru un împrumut online de la Credius. În funcție de bugetul de care ai nevoie pentru un laptop nou, poți aplica fie pentru un credit pe termen scurt, fie pentru un credit pentru achiziția de bunuri. Tu alegi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un împrumut pe termen scurt, de exemplu, îți oferă, în mai puțin de 60 de minute, până la 1.800 de lei, finanțare rambursabilă în următoarele cinci luni. Dacă optezi pentru un credit pentru achiziția de bunuri, poți beneficia de orice sumă cuprinsă între 600-15.000 de lei. Pentru un astfel de împrumut urgent, ai o perioadă de finanțare de 6-60 de luni. În ambele cazuri, te vei bucura de rate mici și fixe.

Credit avantajos doar cu buletinul

Iar asta transformă orice finanțare Credius într-un credit avantajos. De asemenea, poți profita și de faptul că noi punem accentul pe documente minime, așa că îți oferim un credit doar cu buletinul, fără adeverință de salariu, fără alte documente. La Credius, ai planuri de finanțare multiple, oferte personalizate și transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit.

Vei găsi la noi cele mai bune credite nebancare, opțiuni de finanțare diverse precum și cea mai bună modalitate de rambursare a creditelor.

În plus, orice împrumut urgent de la Credius este însoțit de pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Așa că, dacă vrei un credit rapid și ieftin, intră pe site-ul Credius, completează cererea de finanțare online și, în mai puțin de 60 de minute, îți poți cumpăra un laptop nou. Cu puțin noroc, îți poate fi livrat chiar azi.

Credius, partenerul tău de nădejde.