Vrei un telefon nou ultra performant? Credit pentru bunuri, simplu și rapid

Ți-ai promis, acum ceva vreme, că atunci când vei avea bani îți vei schimba telefonul cu unul mai performant? Dacă, din păcate, bugetul nu ți-a permis nici până acum să faci achiziția dorită, nu mai are rost să aștepți. Ia un credit pentru bunuri de la Credius și unul dintre modelele de telefoane pe care le vizualizezi zilnic va fi al tău prin doar un click.

Credit pentru bunuri simplu și rapid

Fie că-ți dorești o memorie mai mare, cameră foto performantă sau un design mai modern, nu mai trebuie să aștepți. Aplică pentru un Credit pentru bunuri, iar Credius îți îndeplinește visul în doar 60 de minute. Poți împrumuta o sumă cuprinsă între 600 și 20.000 de lei, astfel încât să-ți alegi orice model de smartphone îți place. Nu îți face griji – Ai la dispoziție o perioadă cuprinsă între 7 și 60 de luni pentru a restitui împrumutul, deci îți poți planifica bugetul liniștit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Oferim clienților noștri cel mai bun credit de nevoi personale, disponibil rapid direct în cont și rambursabil în rate fixe.

Cumpărături Online direct de pe canapea

Ți-am mai povestit despre Online-Online? Este o tehnologie Credius care îți minimizează esențial eforturile în shopping-ul online. Alegi ce telefon vrei tu din orice magazin de electronice partener Credius și efectuezi plata prin credit online. Astfel, prin doar un simplu click, obții produsul dorit fără să te ridici de pe canapea. Echipa Credius îți oferă răspunsul în mai puțin de o oră, astfel încât să te bucuri de achiziția ta și să stai fără să ai grija banilor.

Telefonul pe care ți-l dorești de atâta timp poate fi al tău chiar azi prin creditul pentru bunuri. Credius, partenerul tău de nădejde.