Cum Să Faci Rost de Bani Pentru Călătorii

Pentru că vara bate la ușă, iar mini vacanța e și mai aproape, te simți din ce în ce mai dornic să ieși din rutina zilnică. Cu toate că ai o mulțime de destinații în gând, bugetul nu e de partea ta. Privește partea bună. Încă mai ai suficient timp la dispoziție ca să faci rost de bani pentru călătoriile la care visezi. Fie că optezi pentru un credit rapid sau că te străduiești să faci economii, Credius îți stă alături și te ajută cu sfaturi. Pentru ca totul să iasă bine pentru tine vara asta, iți prezentăm câteva metode prin care îți poți duce planurile de vacanță la capăt.

Economisește Din Timp

Ți-am vorbit în ultima vreme despre cât de important este să-ți gestionezi corect bugetul și să faci economii pentru situații neprevăzute. Dacă începi chiar de pe acum să pui bani deoparte în fiecare săptămână, nu îți va fi greu să strângi suma de care ai nevoie. Orice ai face, nu ai voie să cheltui din borcanul cu economii. Pentru a evita tentația, cel mai eficient este să îți creezi un cont bancar separat în care să depui banii și să îi păstrezi acolo.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ia-ți un job part-time

Nu te descurci deloc cu economiile? Încearcă să obții venituri suplimentare. Dacă timpul îți permite, un job part-time sau prestarea unor servicii în regim freelance te vor ajuta să faci rost de bani extra. Știm că e obositor, însă uneori e nevoie să facem sacrificii pentru lucrurile pe care ni le dorim.

Aplică pentru un credit rapid

Ca să călătorești liniștit și să stai fără grija banilor, știi că ai nevoie de un buget pe măsură. Dacă economiile nu te ajută și nu mai ai timp pentru a lucra în plus, nu îți face griji. Creditul mic pe termen scurt de la Credius acoperă toate cheltuielile necesare pentru vacanța ta. Poți face un împrumut între 600 și 2000 de lei, astfel încât să achiți fără probleme și benzina, și cazarea, și cheltuielile pentru petreceri.

Pentru obținerea unui credit rapid nu este nevoie decât să intri pe site-ul Credius și să aplici direct online. Creditul ți se virează direct în contul propriu și poți începe să-ți planifici călătoriile imediat!

Nu sta acasă toată vara! Aplică pentru un împrumut rapid de la Credius și petrece-ți timpul așa cum ai visat.